Marea PROBLEMA a WhatsApp de care se PLANGE foarte Multa LUME

WhatsApp va avea o mare problema rezolvata de catre companie dupa foarte multe plangeri ale utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce modificare substantiala va fi facuta.

Marea PROBLEMA WhatsApp PLANGE LUME

WhatsApp are o problema foarte mare de cativa ani, mai exact din momentul in care a fost lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asta deoarece platforma nu are implementat suport pentru folosirea pe multiple dispozitive. Foarte multa lume se plange din cauza faptului ca nu se poate loga in WhatsApp de pe mai multe telefoane, telefoane si tablete, ci doar dintr-o versiune web care ofera o experienta trunchiata, dar asta se va schimba.

WhatsApp are in lucru, si va lansa foarte curand, un nou sistem care va permite folosirea aplicatiei de mesagerie inclusiv de pe alte telefoane mobile, calculatoare, si alte tipuri de dispozitive, totul prin intermediul unui singur cont. Schimbarea de strategie pentru WhatsApp a fost anuntata de catre cei care analizeaza schimbarile interne, secrete, ale aplicatiei de ceva vreme, iar conform acestora, modificarea este intr-un stadiu foarte avansat.

Marea PROBLEMA a WhatsApp de care se PLANGE foarte Multa LUME

WhatsApp, la fel ca iMessage, urmeaza sa le permita oamenilor sa se logheze de pe iPhone, iPad, Android, calculatoare, web, etc, pentru a folosi un singur cont, ceea ce ar simplifica extrem de mult procesul de a folosi platforma de catre orice persoana. WhatsApp nu a avut pana acum implementat un asemenea sistem fara a se oferi si vreo explicatie clara cu privire la decizia din spatele intregului proces, insa intr-un final lucrurile se schimba in bine.

WhatsApp cu siguranta nu a luat aceasta decizie foarte usor, iar asta pentru ca e nevoie de foarte multe modificari pentru platforma, dar si de o relaxare a regulilor de securitate privind logarea in sistem de catre utilizatorii sai. Desigur ca foarte multi oameni sunt pur si simplu bucurosi de modificare si nu sunt interesati de ceea ce se intampla in spatele aplicatiei, chiar daca asta inseamna o reducere a nivelului de securitate de care beneficiaza.

WhatsApp va implementa aceasta modificare majora pentru utilizatorii din intreaga lume in urmatoarele luni, doar ca deocamdata nu a fost stabilita o data clara cand urmeaza sa se intample acest lucru pentru toti oamenii.