Samsung GALAXY S11: SURPRIZA Dezvaluita OFICIAL, Cum ATACA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 are o surpriza foarte importanta dezvaluita in mod oficial, iata cum va ataca iPhone 11 cu o schimbare la care nu ne asteptam.

Samsung GALAXY S11 SURPRIZA ATACA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 are o foarte mare surpriza dezvaluita in mod oficial, o noua functie foarte importanta fiind anuntata pentru telefon chiar de catre cei de la Samsung, si vorbim despre o schimbare la care foarte putini se asteptau. Mai exact, cei de la Samsung au inregistrat la Oficiul European pentru Brevete de Inventie si Marci un brevet de marca pentru un nou senzor de imagine care urmeaza sa fie implementat in telefon.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba un senzor de imagine special care se numeste “Bright Night Sensor”, iar dupa cum ii spune denumirea, acesta ar urma sa permita inregistrarea de imagini mult mai bune pe timp de noapte. iPhone 11 este vazut de catre mai toata lumea ca avand un sistem de inregistrare a pozelor noaptea care il depaseste pe cel al actualelor telefoane Samsung, deci Samsung GALAXY S11 trebuie sa vina cu ceva mai bun.

Samsung GALAXY S11: SURPRIZA Dezvaluita OFICIAL, Cum ATACA iPhone 11

Samsung GALAXY S11 bright night sensor

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba oricum in aplicatia camera un mod de inregistrare a pozelor care se numeste “Bright Night”, deci vorbim acum si despre un senzor dedicat care sa aduca tehnologia mai aproape de realitate. Desigur ca si pe partea software vor exista imbunatatiri majore pentru Samsung GALAXY S11 astfel incat pozele sa fie mai clare si cand sunt facute noaptea, iar asa va ataca mai serios iPhone 11 din primavara 2020.

Samsung GALAXY S11 va avea 5 senzori de imagine, doi dintre ei fiind pentru zoom, cel mai probabil, iar asta daca nu cumva al cincilea este gandit special pentru a inregistra poze cat se poate de bune in conditii de luminozitate foarte scazuta. Indiferente de situatie, Samsung GALAXY S11 ataca iPhone 11 cu, poate, cea mai puternica noua camera implementata vreodata intr-un telefon mobil care este pus in vanzare pe piata.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in a doua parte a lunii februarie, daca planurile Samsung nu se schimba, desi unele zvonuri indicau faptul ca lansarea ar putea avea loc mai devreme decat in cursul anilor anteriori.