Primele IMAGINI cu Samsung GALAXY S11 NU Prezinta Corect Noul Design

Samsung GALAXY S11 a avut noul design dezvaluit intr-o serie de imagini aparute pana acum, insa se pare ca ele nu prezinta realitatea noului telefon mobil.

Primele IMAGINI Samsung GALAXY S11 NU Prezinta Corect Design

Samsung GALAXY S11 nu are prezentat in imaginile de pe acum noul design real pe care compania coreeana l-a pregatit pentru telefonul sau, ori cel putin asta ne spun cei care au analizat cu mare atentie clipurile video de pana acum. Design-urile pentru Samsung GALAXY S11 si versiunea Plus au fost facute in baza unor schite venite de la oameni apropiati celor de la Samsung, insa ele nu reprezinta chiar atat de bine tot ceea ce va fi lansat in final.

Samsung GALAXY S11 are principalele probleme cu noul design legate de felul in care arata camera pe care telefonul o va avea, mai exact senzorii telephoto care ar trebui sa aiba forma patrata si nu rotunda, cum vedem acum. Aceasta noua forma patrata permite patrunderea unei cantitati mai mari de lumina in interiorul camerei, in timp ce senzorii de imagine rotunzi nu permit asta, iar imaginile cu Samsung GALAXY S11 arata un senzor de imagine rotund, deci gresit.

Primele IMAGINI cu Samsung GALAXY S11 NU Prezinta Corect Noul Design

Samsung GALAXY S11 ar arata mult mai bine in realitate decat in imaginile pe care le vedem acum, si asta e destul de normal pentru ca vorbim despre schite care vin de la parteneri ai coreenilor, nu despre imagini de la companie. E normal ca design-ul final al telefonului sa fie mai frumos decat cel pe care il vedem in primele reprezentari grafice bazate pe schite, iar Samsung GALAXY S11 va fi prezentat mult mai clar in poze facute de catre cei care-l testeaza.

Samsung GALAXY S11 va avea cu siguranta un design neobisnuit, iar asta din cauza numarului foarte mare de senzori de imagine pe care ii va avea camera, astfel ca nu trebuie sa ne asteptam la altceva decat ceea ce am vazut la alte telefoane. Camera cu multi senzori de imagine inghesuiti in acelasi modul nu este una cu aspect placut, iar daca Nokia 9 a avut un design neobisnuit pentru camera, e de asteptat ca si pentru Samsung GALAXY S11 sa fie ceva similar.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in primavara anului viitor de catre compania coreeana, iar lansarea va avea loc la doua/trei saptamani din momentul in care va fi dezvaluit oficial.