Planeta Marte: Imaginea UIMITOARE a NASA ce a ULUIT Internetul

Planeta Marte are o imagine uimitoare publicata de catre NASA, agentia spatiala americana reusind sa uluiasca tot internetul cu fotografia pe care a inregistrat-o.

Planeta Marte Imaginea UIMITOARE NASA ULUIT Internetul

Planeta Marte este o sursa nesfarsita de poze incredibile, iar aceasta inregistrata de catre cei de la NASA multumita robotului Curiosity ne arata din nou ca lumea de acolo nu e chiar atat de diferita de ceea ce avem noi acum pe Pamant. Mai sus puteti vedea o imagine care a fost facuta in zorii zilei pe planeta Marte, ea aratandu-ne cum se ridica soarele peste cerul de acolo intr-o zi obisnuita, desigur la fel cum se intampla si pe Pamant.

Planeta Marte are aceasta imagine inregistrata in Craterul Gale, cel pe care robotul Curiosity il exploreaza de foarte multa vreme, si care a fost sursa pentru foarte multe descoperiri importante pe care cei de la NASA le-au facut de-a lungul timpului. Imaginea arata o zona care seamana foarte bine cu multe altele de pe Pamant, iar asta deoarece planeta Marte nu este 100% diferita fata de planeta noastra, si imaginile de acest gen confirma intotdeauna asta.

Planeta Marte: Imaginea UIMITOARE a NASA ce a ULUIT Internetul

planeta marte zorii zilei

Planeta Marte a avut multe poze incredibile publicate de catre cei de la NASA de-a lungul timpului, insa aceasta este una dintre cele care uimeste cel mai mult prin modul in care peisajul se asemana cu Pamantul. Foarte multi dintre cei care au vazut-o au spus ca nu cred ca ea a fost facuta pe planeta Marte, ci ca a fost inregistrata undeva intr-o zona de desert din SUA, insa in realitate e o poza venita de foarte, foarte departe.

Planeta Marte are robotul Curiosity prezent in craterul Gale de mai bine de un an de zile, iar in toata aceasta perioada el a reusit sa inregistreze foarte multe imagini grozave cu unele dintre zonele care au fost monitorizate de catre experti. Este surprinzator sa vezi cat de mult se aseamana cele doua locatii din anumite puncte de vedere, dar si cat de diferita poate fi uneori planeta Marte in raport cu Pamantul, si asta e foarte important.

Planeta Marte este unul dintre marile obiective ale celor de la NASA, iar undeva prin 2030 ar trebui sa fie trimisi acolo si primii astronauti care sa exploreze cu mai multa atentie corpul ceresc aflat la o distanta atat de mare de al nostru.