RCS & RDS: Vestea BUNA pentru Romani de la Compania Digi

RCS & RDS are o veste foarte buna pentru romani, compania Digi avand pregatit ceva special pentru urmatoarea perioada, iata care sunt planurile lor.

RCS & RDS Vestea BUNA Romani Digi

RCS & RDS are o veste foarte buna pentru romani in momentul de fata, iar asta in conditiile in care cu nu foarte mult timp in urma a decis sa le ofere acestora ceva ce nimeni nu a reusit sa faca. Dupa ce a avut un Black Friday de poveste, si le-a oferit romanilor abonamente la jumatate de pret, RCS & RDS continua ofertele foarte bune pe partea de portare, si le premite Romanilor sa-si achizitioneze telefoane surprinzator de ieftine.

RCS & RDS are pentru clientii din Romania o oferta de portare care a ramas dupa cea de Black Friday, iar multumita ei oricine isi poate cumpara un telefon mobil in rate fara dobanda, dar si fara vreun avans dat la achizitie. Vorbim despre o oferta speciala pe care cei de la RCS & RDS o au doar pentru portarea in reteaua Digi Mobil, deci cei care sunt deja clienti nu se pot bucura de aceleasi beneficii in momentul de fata.

RCS & RDS: Vestea BUNA pentru Romani de la Compania Digi

RCS & RDS este lider pe partea de portare in Romania dintr-un motiv foarte bun, are capacitatea de a le oferi clientilor sai servicii foarte bune la preturi surprinzator de mici, dar si telefoane in conditii care nu exista la alti operatori. Actuala oferta de portare pe care cei de la RCS & RDS o au disponibila pentru clientii din Romania a fost facuta in toamna acestui an si extinsa pana in momentul de fata pentru ca a atras foarte multi clienti noi.

RCS & RDS are in cadrul acestei oferte abonamente de la preturi care incep de la numai 3 euro, cu totul nelimitat, insa si cele mai noi modele de telefoane mobile vandute la preturi cu mult mai bune decat orice altceva exista de la concurenta acum. RCS & RDS ofera beneficiile din abonamente atat in reteaua 3G, cat si in cea 4G, sau in cea 5G, astfel ca toti clientii se pot bucura de preturi extrem de bune indiferent de conditiile de folosire.

RCS & RDS are aceasta campanie in desfasurare de ceva vreme, dar dar ar fi bine sa profitati de ea, deoarece luna aceasta se va termina, si e posibil sa nu mai inceapa chiar atat de curand precum v-ati fi imaginat.