ATENTIE! RCS & RDS are un MESAJ IMPORTANT, ce OFERA GRATUIT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS are un mesaj foarte important pentru toti romanii, iata cum a decis sa sarbatoreasca Ziua Nationala, si ce ofera gratuit pentru clientii sai.

ATENTIE RCS & RDS MESAJ IMPORTANT OFERA GRATUIT TOTI Clientii

RCS & RDS pare sa vrea sa le faca tuturor clientilor din Romania sfarsitul de ani mult mai bun, astfel ca a facut astazi un anunt foarte important cu o veste grozava care-i vizeaza pe toti cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, pe 30 noiembrie si 1 decembrie cei de la RCS & RDS au decis sa le ofere DIGI 4K gratuit tuturor clientilor din Romania care sunt abonati ai Digi TV, si desigur ca au un televizor 4K pe care sa poata receptiona acest post TV.

RCS & RDS implineste un an de zile de cand a lansat postul de televiziune DIGI 4K, si ce alta modalitate mai buna de a sarbatori acest eveniment putea sa existe decat sa ofere iar acces gratuit pentru romani la transmisiunea sa. In mod normal, DIGI 4K costa 5 LEI pe luna, o extraoptiune care poate fi activata de catre clientii din Romania in orice moment, insa cei care nu au fost convinsi pana acum de calitatea serviciului oferit de catre RCS & RDS, au inca odata ocazia de a il testa.

ATENTIE! RCS & RDS are un MESAJ IMPORTANT, ce OFERA GRATUIT pentru TOTI Clientii

RCS & RDS a oferit DIGI 4K gratuit timp de cateva luni in momentul in care serviciul a fost lansat pentru clientii din Romania, insa a inceput mai apoi sa perceapa contravaloarea de 5 LEI pe luna pentru cei interesati sa-l foloseasca in continuare. Pana in momentul de fata cei de la RCS & RDS n-au spus cam cati romani au activat DIGI 4K, si cel mai probabil nici nu o vor face, insa decizia de a oferi transmisiunea gratuit e un semn ca vor mai multi clienti.

“La un an de când s-a lansat, Digi 4K, primul post Ultra-HD din România, sărbătorește cu două zile de emisie necodată și dă acces gratuit pe 30 noiembrie și 1 decembrie tuturor abonaților DigiTV cu cablu digital care au Digi Smart CAM.”

RCS & RDS a anuntat deasemenea ca incepand de astazi mai ofera cateva posturi HD pentru clientii din Romania, mai exact Bollywood HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD
și Viasat Explore HD, ele putand fi vazute chiar acum. Aceste noi posturi fac parte din grila normala de programe Digi TV, astfel ca toti cei care au activat deja acest serviciu de la RCS & RDS pot sa le urmareasca toate transmisiunile in propriile televizoare.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de servicii prin cablu din Romania in momentul de fata, astfel ca vestea oferirii gratuite a Digi 4K timp de doua zile ar trebui sa bucure multa lume, televizoarele 4K avand vanzari tot mai bune in ultimii ani.