Digi Mobil: TOTI Clientii TREBUIE sa STIE de aceasta MARE SCHIMBARE

Digi Mobil a implementat un serviciu extrem de bun pe care toti clientii cu telefoane ar trebui sa il foloseasca, iata si ce schimbare foarte mare aduce.

Digi Mobil TOTI Clientii TREBUIE STIE SCHIMBARE

Digi Mobil este in momentul de fata unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara, iar asta inseamna ca exista milioane de clienti care-i folosesc in mod activ serviciile, insa nu toti stiu chiar de toate beneficiile. Foarte multi dintre clientii Digi Mobil stiu faptul ca exista o problema cu semnalul in interiorul cladirilor, inclusiv RCS & RDS stie asta, iar solutia lor a fost sa implementeze un serviciu care amelioreaza problemele.

Digi Mobil are lansat inca de anul trecut serviciul VoWiFi care le permite romanilor sa scape de problemele cu lipsa semnalului in interiorul cladirilor, si nu numai, astfel ca pot face apeluri telefonice fara probleme daca au o conexiune Wi-Fi la dispozitie. Serviciul VoWiFi este oferit gratuit de catre Digi Mobil pentru toti clientii din Romania in momentul de fata, iar activarea sa este foarte simpla, si va scuteste de foarte multe batai de cap, nu doar acasa.

Digi Mobil: TOTI Clientii TREBUIE sa STIE de aceasta MARE SCHIMBARE

Digi Mobil ofera acest serviciu pentru clienti indiferent unde se afla, VoWiFi putand fi folosit si in aer liber daca exista o retea Wi-Fi in preajma, si nu conteaza cat de bun, sau prost, este semnalul, deoarece sistemul este activat in mod automat. Partea si mai buna este ca VoWiFi ofera calitate mult mai buna pentru apeluri telefonice la Digi Mobil inclusiv in zonele in care exista semnal 3G, sau 4G, sistemul permitand efectuarea de convorbiri mai clare.

Digi Mobil a implementat sistemul si pentru ca apelarea se face mult mai rapid decat in cazul unei retele de telefonie mobila obisnuita, deci vorbim despre beneficii majore pentru clienti indiferent de motivul pentru care aleg sa foloseasca serviciul. Digi Mobil a implementat VoWiFi in tandem cu VoLTE, un alt serviciu menit sa imbunatateasca radical caltiatea convorbirilor telefonice, dar acela functioneaza doar prin 4G.

Digi Mobil ofera VoWiFi pentru toti clientii din Romania, insa tehnologia e creata pentru a fi compatibila doar cu anumite telefoane mobile, astfel ca trebuie sa verificati intai daca o aveti disponibila pentru telefonul vostru.