Digi Mobil: Veste GROZAVA pentru Clienti, ce NU Stiu Romanii

Digi Mobil are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce nu stiu romanii in momentul de fata, dar ar trebui sa afle chiar acum.

Digi Mobil Veste GROZAVA Clienti Stiu Romanii

Digi Mobil este de departe operatorul de telecomunicatii care ofera pentru clientii din Romania cele mai bune preturi pentru serviciile de care acestia beneficiaza, iar aici vorbim despre cam tot ceea ce exista la companie. Separat de faptul ca ofera minute si SMS-uri nelimitate, ceea ce are toata lumea, Digi Mobil are un foarte mare avantaj pentru ca ofera si foarte mult trafic de internet inclus in abonamentele pe care le are pentru clientii sai.

Digi Mobil ofera in momentul de fata pana la 80 GB de internet mobil pentru clienti, acestia putand fi folositi in retelele 3G, 4G, 5G cu anumite limite, insa cand aceasta limita e depasita, iar pe 5G e usor de facut, exista ceva ce altii nu au. Digi Mobil permite activarea unei extraoptiuni care aduce inca 30 GB de internet mobil pentru clientii din Romania la pretul de doar 2.38 euro pe luna, cu TVA, ceea ce niciun alt operator nu ofera in acest moment.

Digi Mobil: Veste GROZAVA pentru Clienti, ce NU Stiu Romanii

Digi Mobil are cea mai ieftina extraoptiune posibila pentru internet mobil in Romania in momentul de fata, iar ceva similar nu veti gasi la ceilalti operatori care au abonamente cu trafic de internet limitat pentru clientii care le activeaza. Acei 30 GB sunt disponibili in reteaua 4G, aparent nu si in 5G, iar doar 10 GB dintre ei sunt disponibil in 3G, dar chiar si asa, vorbim despre o extraoptiune extrem de ieftina pentru beneficiile pe care le ofera.

Digi Mobil surprinde total cu extraoptiunea de internet mobil pe care o are pentru clientii sai din Romania, iar asta nu e ceva usor de facut, astfel ca vorbim despre un foarte mare avantaj in comparatie cu ceea ce exista acum la concurenta din tara. In afara retelei 5G a celor de la Digi Mobil, care oricum are acoperire limitata, este destul de dificil de consumat o cantitate foarte mare de trafic, iar asta deoarece vitezele sunt destul de slabe.

Digi Mobil reuseste chiar si asa sa fie peste concurenta in materie de oferte, iar asta conteaza cel mai mult pentru clienti, acesta fiind unul dintre motivele din cauza carora numarul de portari in retea a fost atat de mare pentru operator.