iPhone 12: Functia la care NU mai SPERAI, Anuntata pentru Telefoane

iPhone 12 va avea o functie care este dorita de multi fani ai companiei Apple, dar la care nu mai sperau nici macar acestia in momentul de fata.

iPhone 12 Functia NU SPERAI Anuntata Telefoane

Pentru seria de telefoane iPhone 12 sunt anuntate o varietate de noutati de la compania Apple, insa deocamdat animeni nu stie foarte clar ce ar urma sa fie oferit pentru clienti, analistii prezentand tot felul de situatii, unele reale, altele nu. Astazi auzim din nou despre faptul ca in seria iPhone 12 ar urma sa fie integrat un cititor de amprente ultrasonic sub ecran, cei de la Apple dorind practic, conform zvonurilor, sa readuca Touch ID in telefoane.

Apple ar intentiona sa foloseasca un cititor de amprente ultrasonic de la Qualcomm pentru iPhone 12, acestea fiind cele mai performante de pe piata, ele fiind utilizate inclusiv in telefoanele vandute de catre compania Samsung pentru clienti. Acest cititor de amprente ultrasonic ar urma sa functioneze in tandem cu Face ID pe iPhone 12, ceea ce ar face telefoanele cu mult mai sigure multumita celor doua sisteme de securitate biometrica.

iPhone 12: Functia la care NU mai SPERAI, Anuntata pentru Telefoane

Aceasta nu este prima oara cand auzim despre posibile planuri ale companiei Apple de a implementa un cititor de amprente ultrasonic in telefoanele din seria iPhone 12, desi e cel mai probabil ca doar modelele Pro sa aiba aceasta tehnologie. Alegerea cititoarelor de amprente ultrasonice de la Qualcomm este logica, iar asta pentru ca altceva mai bun nu exista pe piata, iar americanii pot face suficient de multe pentru a acoperi cererea iPhone 12.

“Apple intenționează să introducă funcția de recunoaștere a amprentelor pe ecran pentru prima generație a următoarei generații iPhone. Este raportat că săptămâna viitoare va trimite o vizită la nivel înalt la fabrica GIS-KY Chengdu din cadrul grupului Hon Hai pentru a discuta despre cooperarea recunoașterii cu amprentă cu ultrasunete a ecranului. Pentru capacitate de producție, randament, preț și alte aspecte Finalizați detaliile, creșteți punctele de vânzare iPhone cu funcții noi și vindeți sprint.”

Problema este cu finalizarea acestei componente, iar asta deoarece Qualcomm lucreaza la o versiune noua a cititoarelor sale de amprente, si nu se stie daca ea va fi pregatita inainte ca Apple sa finalizeze design-ul pentru seria iPhone 12. Daca acest lucru nu se va intampla, atunci implementarea unui cititor de amprente in telefoanele iPhone nu va avea loc in 2020, ci abia in 2021, deci toti cei care asteptau reintoarcerea Touch ID, vor fi dezamagiti.

iPhone 12 va fi totusi lansat cu Touch ID in toate modelele care vor fi puse in vanzare de catre compania Apple, astfel ca securitatea dispozitivelor americanilor va ramane in continuare la un nivel cat se poate de ridicat.

10 COMENTARII

  1. Iar esti in urma , esti cel mai neinformat user
    Xiaomi deja lucreaza pentru under display camera etc
    Dar la cum intelegi tu lucrurile ar trebui sa stau sa iti explic foarte detaliat si nu am timp ,mai ales unuia ce va da un reply ccretin la acest comentariu

  2. Asemenea zvon a fost si pentru anul 2019 si deja cei ce nu se pricep incepusera sa injure precum cox titel etc
    Acum iar acelasi zvon iarasi cox titel nu se invata sa astepte cu insultele pana cand este ceva oficial si ca de fiecare data cei ce injura ajung cei de care facem misto si radem cand zvonurile nu se concretizeaza

  3. Acum iar Copiem Samsung și pe restul cu senzorul de amprentă! Ala de muian nu mai este bun aaa? E prea scump, vor sa facă economie, implicit profit mai mare🤦‍♂️ Companie mai cretina/imbecila ca asta nu există!

  4. Face ID este net superior, stai linistit. Acum ca Apple implementeaza si Touch ID in ecran, ii multumeste pe cativa doar, pentru ca nu poate egala Face ID-ul.

    PS: Samsung are deblocare faciala care nu merge pe o gramada de modele. Nu au cum sa ajunga Apple se pare.