Modelele iPhone 12 care vor avea Suport pentru Retelele 5G

iPhone 12 va fi lansat intr-o varietate de modele anul viitor de catre compania Apple, iata si care dintre ele vor avea suport integrat pentru retelele 5G.

Modelele iPhone 12 Suport Retelele 5G

iPhone 12 este o serie de telefoane care va fi lansata in toamna anului viitor de catre compania Apple, iar conform celor mai recente zvonuri, ea ar urma sa aduca in premiera, pentru americani, suport pentru retelele 5G din intreaga lume. Problema este ca nu toate telefoanele din seria iPhone 12 vor avea suport pentru toate tipurile de retele 5G din lumea intreaga, astfel ca unele vor putea fi folosite oriunde pe glob, in timp ce altele nu.

iPhone 12, conform analistilor americani, va fi o serie de telefoane compusa din patru modele, unul cu ecran de 5.4 inch, doua cu ecrane de 6.1 inch, si un al patrulea care are ecran cu diagonala de 6.7 inch, cea mai mare folosita pana in prezent. Modelele Pro ar urma sa aiba ecrane de 6.1 inch si 6.7 inch, deci Apple ar renunta complet la versiunea de 5.8 inch a iPhone 12, in schimb va introduce una de 5.4 inch, probabil ceva mai ieftina.

Modelele iPhone 12 care vor avea Suport pentru Retelele 5G

Modelele iPhone 12 cu ecran de 5.4 inch si 6.1 inch vor inlocui iPhone 11 pe piata, dar vor avea ecrane OLED, in loc de LCD, si suport 5G, doar ca nu pentru tehnologia mmWave, care e folosita in destul de multe tari de pe glob. Tehnologia mmWave va fi implementata doar in modelele de telefoane iPhone 12 Pro, astfel ca acestea vor oferi conectivitate 5G oriunde pe glob, indiferent de reteaua de telefonie mobila in care sunt folosite de clienti.

Telefoanele iPhone 12 cu ecran de 5.4 inch si 6.1 inch vor avea deasemenea doar o camera duala in locul celei cu 4 senzori de imagine din modelele Pro, deci aici va fi un alt punct de diferentiere intre ele, si desigur ca e unul foarte important. Pretul va fi deasemenea un alt punct foarte important de diferentiere intre telefoanele din seria iPhone 12, iar aici vorbim cel mai probabil despre ceea ce va convinge, sau nu, oamenii sa cumpere unele modele, sau altele.

iPhone 12 ar urma, deci, sa ajunga pe piata in patru versiuni, cu specificatii si preturi diferite, insa deocamdata totul se rezuma doar la estimarile analistilor si nu la informatii care sa 100% reale, deci mai avem de asteptat dupa ele.