SURPRINZATOR de MULTE Samsung GALAXY Fold au fost Vandute

Samsung GALAXY Fold s-a vandut in surprinzator de multe unitati pana in momentul de fata, succesul telefonului intrecand estimarile multor analisti.

SURPRINZATOR de MULTE Samsung GALAXY Fold au fost Vandute

Samsung GALAXY Fold trebuia sa fie lansat in aprilie de catre Samsung, insa la foarte scurt timp dupa ce primele unitati au ajuns la jurnalisti pentru review-uri, lansarea a fost amanta, iar telefoanele au intrat intr-un proces de revizuire. In septembrie a avut loc intr-un final si lansare Samsung GALAXY Fold, fara la fel de mult entuziasm precum in primavara, insa chiar si asa, vanzarile pentru telefonul pliabil sunt surprinzator de bune.

Conform primelor informatii cu privire la vanzarile inregistrat de catre Samsung GALAXY Fold, se pare ca aproximativ 500.000 de unitati ar fi fost comercializate pana in momentul de fata de catre cei de la Samsung, cifra fiind surprinzator de mare. Vorbim despre 500.000 de unitati ale unui telefon pliabil care costa 2000 de dolari, sau euro, deci Samsung GALAXY Fold este foarte departe de a fi macar accesibil, dar totusi exista cerere.

SURPRINZATOR de MULTE Samsung GALAXY Fold au fost Vandute

Samsung GALAXY Fold cu cele 500.000 de unitati vandute, la pretul de referinta de 2000 de dolari per unitate, a adus companiei Samsung in jur de 1 miliard de dolari, acoperind mai mult ca sigur costurile cu dezvoltarea tehnologiilor folosite in el. Avand in vedere pretul si lansarea initial ratata, putem trage concluzia ca Samsung GALAXY Fold este un telefon pliabil de succes, dar desigur ca a beneficia de problemele pe care Huawei Mate X le-a avut.

“Aproximativ 500.000 de smartphone-uri Galaxy Fold au fost vândute de la lansarea modelului în septembrie, după întârzieri care au durat aproximativ cinci luni din cauza defectelor de afișare observate de recenzori în aprilie.”

Samsung GALAXY Fold s-a bucurat de o lansare la nivel global, in timp ce Huawei Mate X a fost lansat doar in China, si la nivel global nu va fi lansat cu aplicatiile Google, deci interesul vis-a-vis de el va fi egal cu zero, din pacate. Samsung GALAXY Fold ar fi avut vanzari mult mai mici daca Huawei Mate X ar fi fost lansat la nivel global in acelasi timp, iar asta deoarece toti consumatorii ar fi avut de ales intre modele, si vanzarile s-ar cam fi impartit.

Samsung GALAXY Fold va avea cel putin un succesor in 2020, compania Samsung lucrand la 2 modele, dar nu se stie daca vor fi lansate ambele, si nici cand ar urma sa ajunga efectiv la clientii din intreaga lume.