Orange Lanseaza un Nou Produs in PREMIERA pentru Romania

Orange lanseaza un nou produs in premiera pentru Romania, iata ce a decis sa aduca operatorul de telefonie mobila pentru clientii din tara astazi.

Orange Lanseaza Produs PREMIERA Romania

Orange anunta lansarea unui nou produs in premiera pentru Romania, operatorul de telecomunicatii marcand o noua lansare surpriza pentru clientii din tara noastra, asa cum a mai facut si in trecut pentru ei in contidii similare. Mai exact in aceasta pagina cei de la Orange au anuntat astazi in mod oficial lansarea Apple Watch 5 pentru clientii din Romania, insa nu modelul standard, ci cel care are si conectivitate GSM integrata.

Orange a inceput sa vanda Apple Watch 5 GPS  + Cellular pentru clientii din Romania, iar asta deoarece are lansate si serviciile care permit interconectarea dintre ceasul inteligent al celor de la Apple si un iPhone, pentru un cost lunar. Apple Watch 5 a fost lansat in septembrie de catre compania Apple, iar versiunea cu 4G ajunge abia acum in Romania, si Orange e singurul operator care-l vinde in formula aceasta, atat online, cat si in magazinele fizice.

Orange Lanseaza un Nou Produs in PREMIERA pentru Romania

Orange lanseaza Apple Watch 5 in Romania impreuna cu serviciul Number Share, acesta fiind disponibil pentru testare gratuita timp de 6 luni de zile, dupa care clientii vor trebui sa plateasca pentru a-l putea utiliza in continuare. Apple Watch 5 are eSIM integrat, insa serviciul Number Share permite folosirea numarului de telefon de pe iPhone pentru a efectua apeluri telefonice cu orice alte persoane direct de pe smartwatch.

Orange a anuntat serviciul Number Share in luna noiembrie impreuna cu noua retea 5G pe care au lansat-o Romania, totul facand parte dintr-un pachet de servicii care aduc tehnologii de ultima generatie impreuna cu dispozitivele mobile dedicate. Apple Watch este disponibil in versiuni cu 4G de mai bine de un an de zile, dar in Romania cei de la Orange l-au lansat abia in momentul de fata, astfel ca oricine e interesat de un Apple Watch 5 cu 4G, il poate cumpara de la operator.