Primul iPhone FARA Port Lightning Zvonit iar pentru Lansare

Primul telefon iPhone fara port Lightning este zvonit pentru lansare, iata cand ar urma sa ajunga la clientii din intreaga lume acest dispozitiv.

iPhone FARA Port Lightning Lansare

Primul iPhone fara port Lightning a fost zvonit pentru lansare de foarte multa vreme, unii analisti spunand ca Apple lucreaza de ceva vreme la un asemenea dispozitiv, insa aparent s-ar si apropia punerea sa in vanzare. Mai exact, conform unui reputat analist asiatic, primul telefon iPhone fara port Lightning ar urma sa fie lansat pentru clientii din lumea intreaga undeva prin 2021, dar desigur ca nimic nu este 100% sigur in acest moment.

Desi au aparut zvonuri care sugerau faptul ca Apple va lansa un iPhone cu port USB-C, se pare ca realitatea este cam diferita fata de ceea ce am tot auzit prin zvonuri, astfel ca Apple ar vrea sa vanda unul fara vreun port integrat. Este destul de dificil de lansat un iPhone care sa nu aiba porturi si doar incarcare wireless, care este oricum foarte inceata, insa cei de la Apple par sa fie hotarati sa faca asa ceva pentru clientii din toata lumea.

Primul iPhone FARA Port Lightning Zvonit iar pentru Lansare

Apple incearca de ceva vreme sa-si forteze clientii sa renunte la interactiunea cu PC-urile cand vine vorba despre folosirea iPhone, iar acesta ar fi un nou pas in respectiva directie, poate de aceasta data unul care sa fie cu succes. Apple a marit spatiul de stocare al iCloud, ofera optiunea de sincronizare wireless cu iTunes de ceva vreme, promoveaza update-urile fara fir, si per total ar vrea ca lumea sa renunte complet la cabluri in viitor.

“Apple va crea o diferențiere mai mare între modelele de top și high-end. Acesta va beneficia de livrarea modelului de înaltă calitate și a modelului iPhone ASP. Printre noile modele iPhone 2H21, ne așteptăm ca modelul de cea mai înaltă calitate să anuleze portul [Lightning] și să ofere experiență complet wireless.”

Problema pentru cei de la Apple sta in faptul ca incarcarea wireless este foarte inceata, ba chiar mai inceata in iPhone decat in alte modele de telefoane, oferind doar putin mai multa energie fata de un incarcator standard. Renuntand la portul Lightning, cei de la Apple ar face un mare pas inapoi, si si-ar complica viata pentru ca ar avea dificultati in a se conecta la telefoanele care refuza sa mai porneasca, de exemplu, dar probabil gandesc totul in avans.

Apple ar putea lansa acest nou model al iPhone in 2021, insa la fel de bine l-ar putea lansa si mult mai tarziu, astfel ca ramane de vazut care vor fi in final planurile celor din Cupertino pentru a-si vinde dispozitivele la scara larga.