Samsung GALAXY S11 va avea o Camera ce-ti va DEPASI Asteptarile

Samsung GALAXY S11 va avea o noua camera care va depasi asteptarile foarte multor utilizatori, iata ce este pregatit acum pentru lansare din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S11 Camera DEPASI Asteptarile

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba o noua camera care va depasi asteptarile multor oameni, sau cel putin asta ne dau de inteles primele informatii aparute in legatura cu ceea ce va fi integrat in viitorul model de telefon mobil. Conform unor noi informatii venite de la surse sigure din cadrul companiei coreene, se pare ca Samsung GALAXY S11 va avea intr-adevar acea camera de 108 megapixeli pe care foarte multi au zvonit-o pentru implementare.

Samsung GALAXY S11 va avea, teoretic, acelasi senzor de imagine precum telefoanele Xiaomi lansate anul acesta, insa va avea in spate un software mult mai bun pentru a inregistra poze si clipuri video de top pentru utilizatori. Samsung GALAXY S11 va avea acest senzor de imagine ca un upgrade urias in comparatie cu actuala camera de 12 megapixeli, care desi face poze foarte bune, nu are specificatii la fel de spectaculoase.

Samsung GALAXY S11 va avea o Camera ce-ti va DEPASI Asteptarile

Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea si o camera telephoto cu zoom de pana la 5X, probabil hibrid de pana la 10X, ea fiind dezvoltata de catre o companie care a fost cumparata de catre cei de la Samsung in 2018. Nu se spune nimic despre vrenu al doilea senzor de imagine telephoto in Samsung GALAXY S11, insa sunt sanse destul de mici ca unul sa nu fie integrat, mai ales ca exista acum un nou trend din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa faca deasemenea si clipuri video 8K cu ajutorul acestui nou senzor de imagine de 108 megapixeli, insa aici nu exista deocamdata un consens in ceea ce priveste zvonurile care tot continua sa apara. E posibil ca functia de inregistrare 8K sa nu fie oferita in final, insa totul depinde de planurile finale ale companiei coreene pentru Samsung GALAXY S11, lucrurile putand fi schimbate in orice moment pana in martie.

Samsung GALAXY S11 ar putea avea specificatii diferite pentru modelul standard si cel Plus, insa nu exista prea multe informatii cu privire la aceste posibile planuri pe care compania coreeana le-ar avea pentru telefoanele sale.