Samsung GALAXY S11 Plus va avea o Baterie INCREDIBIl de MARE

Samsung GALAXY S11 Plus va fi lansat cu o noua baterie de 5000 mAh integrata de catre coreenii de la Samsung, iata si o prima imagine care confirma schimbarea.

Samsung GALAXY S11 Plus baterie 5000 mah feat

Samsung GALAXY S11 Plus este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale momentului, iar asta pentru ca va aduce pentru utilizatorii din intreaga lume o serie de noutati care ar putea sa nu fie disponibile inclusiv in versiunea standard a telefoanelor din serie. Una dintre schimarile care in mod sigur va exista doar in Samsung GALAXY S11 Plus are legatura cu bateria telefonului, aceasta urmand a avea o capacitate uriasa, de 5000 mAh.

Samsung GALAXY S11 Plus ar urma sa aiba o baterie care este cu 5000 mAh mai mare decat cea integrata in modelul din 2019 care are 5G pentru clienti, deci vorbim despre o crestere de peste 10% pentru capacitatea bateriei. Probabil s-a considerat ca modificarea este una necesara din moment ce pentru 5G e nevoie de foarte multa energie, iar pentru ca Samsung GALAXY S11 Plus sa poata oferi o autonomie buna, e nevoie de o baterie mai mare.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea o Baterie INCREDIBIl de MARE

Samsung GALAXY S11 Plus baterie 5000 mAH

Samsung GALAXY S11 Plus urmeaza sa aiba un ecran de 6.7 – 6.9 inch, deci era nevoie de o crestere a capacitatii bateriei pentru a putea acoperi necesarul mult mai mare de energie pentru aceasta, si se pare ca Samsung face acest pas foarte important. Samsung GALAXY S11 Plus cu 5G si ecran mai mare decat predecesorul sau nu poate oferi o autonomie prea buna, astfel ca se gasesc solutii de acest gen pentru ca telefonul sa ofere ceea ce trebuie.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea si o noua camera cu patru senzori de imagine pentru clienti, astfel ca vorbim si despre mai multa energie necesara pentru ca aceasta sa functioneze, iar per total lucrurile merg in directia buna. Este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 Plus cu aceasta baterie de 5000 mAh sa ofere mai multa autonomie in comparatie cu modelul de anul trecut, insa desigur ca asta vom afla prin primavara.

Samsung GALAXY S11 Plus a intrat deja in faza de testare in vederea lansarii, iar zvonurile cele mai recente sugereaza faptul ca distributia sa va incepe undeva prin primavara, in urma unei prezentari ce-ar putea avea loc la Mobile World Congress 2019.