DECIZIA Samsung GALAXY S11 care va SUPARA Clientii din Europa

Samsung GALAXY S11 are parte de o decizie foarte importanta care cu siguranta ii va supara pe multi dintre clientii din Europa, iata ce schimbare e facuta.

DECIZIA Samsung GALAXY S11 SUPARA Clientii Europa

Samsung GALAXY S11 va avea parte de o schimbare extrem de importanta anul acesta, iar asta pentru ca s-ar fi luat o decizie la care putina lume se astepta, dar care va schimba intr-o buna masura experienta de care au parte clientii. Mai exact, se pare ca seria Samsung GALAXY S11 va folosi procesoare Qualcomm Snapdragon 865 in mult mai multe tari decat pana acum, iar Europa pare sa fie singura regiune in care cele Exynos raman in utilizare.

Samsung GALAXY S11 a avut pana in prezent chip-urile Exynos folosite in vasta majoritate a tarilor in care telefoanele au fost vandute, iar cele Snapdragon au fost utilizate doar in foarte putine regiuni. Ei bine, asta se va schimba radical incepand din 2020, Samsung GALAXY S11 urmand a avea Qualcomm Snapdragon 865 folosit in mai toate modelele pentru ca este cu mult mai performant decat chip-urile Exynos ale companiei Samsung.

Samsung GALAXY S11 lasa Europa fara Qualcomm Snapdragon 865

Samsung GALAXY S11 va avea un chip Exynos 990 in Europa pentru ca, probabil, Samsung ar trebui sa plateasca licente mai mari aici pentru tehnologii, sau din cine stie ce alte motive, dar vestea e proasta. Qualcomm Snapdragon 865 este un chip cu procesor mai puternic decat cel din Exynos 990, as acum a fost cu fiecare chip in fiecare an, iar clientii europeni care vor cumpara Samsung GALAXY S11 vor fi defavorizati total prin aceasta schimbare.

Samsung GALAXY S11 este o serie de telefoane care aduce foarte multe schimbari pentru clienti, insa aceasta privind proesorul este una dintre cele mai mari de pana in momentul de fata, si cu un impact urias. Va fi interesant de vazut si cum va explica Samsung aceasta schimbare de strategie pentru Samsung GALAXY S11, dar poate ca asta are legatura si cu decizia de a prezenta telefonul in SUA, in loc de Barcelona.

Samsung GALAXY S11 a avut chiar azi anuntata o data de lansare de 18 februarie in cadrul unei conferinte pregatite in SUA, insa ramane de vazut daca planurile finale vor ramane aceleasi, sau vor fi schimbate la un moment dat.

6 COMENTARII

  1. o-balega-are-mai-multi-neuroni-decat-tine! Esti-prajit@trepadus@mizerabil@hoit@pidaras-notoriu@carpa-n-cur@troll-saracutz@copil-autist@sluga@hoit@copilul-strazii@ass-lover-gay@fiareeee-vechiii@gypsy-kid@rupt-in-cur@hai-sictir! NU Ai tu fata de Samsung! Vezii-ti-de-tigaia-ta-cu-ios!

  2. Urat foarte urat…probabil pentru romanii nostri ce sunt inca cu samsung vor primi exy..din pacate samsung nu se lasa..este pe locul 3 sau 4 la chip’uri