Lansarea Samsung GALAXY S11 ANUNTATA cu un Telefon SURPRIZA

Samsung GALAXY S11 are lansarea anuntata astazi impreuna cu cea a unui telefon surpriza pe care nimeni nu-l astepta, iata care sunt planurile coreenilor.

Lansarea Samsung GALAXY S11 ANUNTATA

Samsung GALAXY S11 are astazi data de lansare anuntata de cat reunul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii despre produse Samsung nelansate, si informatia vine cu o surpriza foarte mare. Ni se spune din nou faptul ca Samsung GALAXY S11 va fi lansat pe data de 18 februarie, insa nu in Barcelona, la Mobile World Congress 2019, ci in San Francisco, iar asta este o foarte mare schimbare in raport cu lansarile anterioare.

Samsung GALAXY S11 nu va mai avea parte de prezentarea grandioasa din Barcelona, ci in schimb cei de la Samsung merg in SUA pentru a dezvalui lumii intregi telefonul lor, dar impreuna cu un altul nou. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 nu va fi prezentat singur de catre coreeni, ci in tandem cu o noua versiune a Samsung GALAXY Fold, un telefon la care coreenii lucreaza de ceva vreme, si care va fi pregatit pentru lansare in 2020.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat pe 18 februarie cu GALAXY Fold 2

Samsung GALAXY S11 nu va avea parte singur de toata atentia lumii intregi, ci va trebui sa o imparta cu viitorul telefon pliabil, ceea ce am mai vazut si in cazul lansarii de anul acesta pentru seria S10. Desigur ca Samsung GALAXY S11 va veni cu mult mai multe noutati importante in raport cu modelul de anul trecut, insa in cazul telefonului pliabil e greu de spus per total cat de mari vor fi noutatile aduse de catre el.

Samsung GALAXY S11 nu prea avea cum sa fie prezentat fara un telefon pliabil din moment ce a fost pornit anul acesta un trend de acest gen, insa va fi interesant de vazut cum va fi gandita toata lansarea. In aceeasi masura va fi foarte interesant de vazut cum anume va mai fi promovat Samsung GALAXY S11 in centrul prezenti Samsung la Mobile World Congress 2019, si cat de mult va fi promovat telefonul pliabil de catre ei.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi mai scump decat modelul de anul acesta din cauza noutatilor care sunt implementate pentru el, insa mai multe vom afla in saptamanile urmatoare in legatura cu acest lucru.

4 COMENTARII

  1. -fmm-de-distrus-troll-belit-la-cap-ce-esti-srb-nu-vezi-ca-nimanui-nu-ii-pasa-ce-zici-?sper -sa-crape-curva-aia-ce-ti-a-dat-nastere-futo-in-mormantu-ei-de-prostituata-canceroasa*-si-dementa-zat-de-aici-milogule-daca-pun-mana-pe-tine-iti-crap-capatana-fuutute-in*gura-de-troll-dement-