iPhone 12 va Veni si cu o MARE DEZAMAGIRE de la Compania Apple

iPhone 12 va fi lansat si cu o foarte mare dezamagire din partea companiei Apple, iata ce functie foarte importanta nu va fi chiar atat de utila precum credeam.

iPhone 12 dezamagire apple

iPhone 12 va veni si cu o mare dezamagire de la compania Apple, iar asta in ciuda faptului ca va avea implementata o schimbare pe care foarte multa lume o asteapta de ceva vreme de la compania americana. Mai exact, cei de la Apple vor implementa comptibilitate pentru retelele 5G din lumea intreaga in unele dintre telefoanele din seria iPhone 12, insa din pacate nu toata lumea se va putea bucura de folosirea sa in aceste dispozitive.

iPhone 12 va veni cu antene care vor permite folosirea telefonului pe o gama variata de retele 5G din intreaga lume, insa marea problema este ca numarul acestora este atat de redus incat lumea va fi dezamagita. Desi investitorii sunt de parere ca Apple va avea foarte multe de castigat de pe urma 5G, in realitate iPhone 12 nu le va putea oferi tuturor clientilor ceea ce asteapta de la urmatoarea serie de telefone mobile ale americanilor.

iPhone 12 va Veni si cu o MARE DEZAMAGIRE de la Compania Apple

iPhone 12 este vazut de catre foarte multi analisti ca fiind o “mina de aur” pentru compania Apple, iar asta deoarece aduce o serie de noutati importante care ar trebui sa convinga lumea sa cumpere telefoanele. Desi seria iPhone 11 a inregistrat vanzari bune dupa lansare, foarte multi se asteapta si ca seria iPhone 12 sa se bucure de o popularitate la fel de mare, dar lipsa retelelor 5G in toate zonele de pe glob va fi o mare problema.

Desigur ca telefoanele din seria iPhone 12 nu vor fi singurele afectate de aceasta problema, iar asta pentru ca multe alte modele de telefoane Android sunt in exact aceeasi sitautie in acest moment. Totusi, facand abstractie de asta, cei de la Apple n-ar trebui sa isi puna sperantele in faptul ca iPhone 12 va genera vanzari foarte mari doar in baza implementarii 5G deoarece multa lume o va ignora din cauza lipsei retelelor.