iPhone 12 va fi mai SCUMP, Iata ce CRESTERI de Pret sunt Asteptate

iPhone 12 va fi mai scump decat se credea initial, iata ce cresteri de preturi sunt anuntate de catre analisti pentru noua serie de telefoane mobile.

iPhone 12 SCUMP CRESTERI Pret

iPhone 12 este o serie de telefoane de la care exista foarte mari asteptari anul viitor, iar asta pentru ca urmeaza sa fie implementate si foarte multe noutati in raport cu modelele care sunt vandute acum de catre compania Apple. iPhone 12 urmeaza sa vina cu tehnologia 5G de la compania Apple, insa si cu schimbari pentru design, plus materialele din care este fabricata carcasa, iar toate acestea vor creste pretul de productie pentru telefoanele din serie.

Analistii estimeaza ca pretul de productie al cel putin unora dintre telefoanele din seria iPhone 12 va creste cu 30 –  100 de dolari, ceea ce in mod normal ar trebui sa aduca si o crestere pentru pretul de vanzare. Ei bine se pare ca pentru seria iPhone 12 nu este asteptata o crestere chiar atat de mare pentru pretul de vanzare al telefoanelor, compania Apple compensand aceste costuri noi cu intelegeri mai profitabile cu partenerii care-i fabrica produsele.

Cei de la Apple se asteapta sa-si reduca substantial platile catre parteneri pentru dezvoltarea de noi tehnologii ce vor fi folosite in produsele sale, iar asa vor fi compensate costurile mai mari de asamblare. Desigur ca Apple va creste usor preturile pentru vanzarea telefoanelor din seria iPhone 12, insa vorbim despre, teoretic, o crestere modica, de pe urma careia nu ar trebui sa fie afectate vanzarile, ceea ce desigur ca va fi benfic pentru clienti, in final.

iPhone 12 avea anuntate cresteri de preturi de pana la 400 – 500 de dolari de catre analistii care spuneau ca e posibil sa vedem diferente la fel de mari precum cele care exista in lumea Android. Ei bine, se pare ca in realitate lucrurile nu vor fi chiar atat de rele pentru fanii celor de la Apple, dar cu totii ne putem bucura daca telefoanele vor avea cele mai noi tehnologii la preturi accesibile, si asta e ceva ce nu putem decat sa speram ca vom vedea.

Apple intentioneaza sa lanseze telefoanele din seria iPhone 12 in cursul toamnei anului viitor, cel mai probabil undeva prin septembrie, asa ca nu ne ramane decat sa speram ca lucrurile vor sta asa cum ne sunt prezentate acum.

13 COMENTARII

  1. Gata si cu nickname-ul Branescu , l-ai distrus si pe asta , o sa sfarsesti precum Srb , rusinea site-ului . Ma gandeam sa iti dau replica dar tot in Apple lovesc fara sa vreau .

  2. Oricum apple e la fel ca orice android midrange… doar pretul nesimtit cerut pt pocnitori cu ios dubios , aceleasi patratele stanga dreapta , nimic nou !!!

  3. ce sa mai zica si un analfabet…esti orbit de ura
    Doar copilasii vor ceva nou…restu vrea ceva pe care se poate baza

  4. Cel încercat de invidie se întristează de orice reuşită pe care o are semenul său dar jubilează atunci când colegului de serviciu, fratelui, rudei, cunoştinţei i se întâmplă vreun necaz. Prezinta pericol antisocial şi provoacă violenţă oriunde pătrunde.