WhatsApp: SECRETUL de care se vor BUCURA SUTE de MILIOANE de Oameni

WhatsApp are un secret foarte important dezvaluit, iar sute de milioane de oameni din intreaga lume se vor bucura de schimbarea care este acum pregatita.

WhatsApp secret milioane oameni

WhatsApp are in momentul de fata un foarte mare “secret public” sub forma unei functii la care lucreaza de ceva vreme pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar care a fost dezvaluit doar neoficial deocamdata. Vorbesc despre noul dark mode, care pana in momentul de fata a fost dezvaluit doar in baza analizarii versiunilor beta ale aplicatiei pentru Android si iPhone, tema intunecata fiind in proces de dezvoltare de multa vreme, dar inca nu e gata.

WhatsApp va avea o optiune dedicata in meniul sau de setari pentru a activa si dezactiva acest dark mode, iar mai jos puteti vedea cum arata in momentul de fata butonul pe care-l vom folosi pentru aceasta schimbare. Optiunea pentru a controla noul dark mode din cadrul WhatsApp va fi foarte usor de accesat, la fel cum se intampla si in cadrul WhatsApp Messenger, ceea ce e cat se poate de normal pentru a putea folosi fara probleme noua optiune.

WhatsApp: SECRETUL de care se vor BUCURA SUTE de MILIOANE de Oameni

WhatsApp dark mode activare

WhatsApp va integra noua functie pentru ca sute de milioane de oameni din intreaga lume o cer de foarte multa vreme, astfel ca era normal sa o vedem oferita pentru ca ea ajuta si la imbunatatirea autonomiei bateriei telefoanelor. Stiti mai mult ca sigur ca folosirea dark mode reduce intr-o buna masura consumul de energie al telefoanelor care au ecrane OLED, iar WhatsApp poate oferi mari beneficii pentru toti utilizatorii cu aceasta optiune grozava.

WhatsApp are deocamdata optiunea pentru activarea dark mode inclusa in meniul din care poate fi controlat modul in care arata interfata pentru conversatii, insa cel mai probabil va fi mutata in meniul principal de setari. Chiar daca optiunea este prezenta acum acolo, noul dark mode va fi disponibil pentru intreaga interfata a WhatsApp, astfel ca in momentul in care va fi activat, va modifica tot aspectul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp are noul dark mode in plin proces de dezvoltare de foarte multa vreme, insa nici macar acum nu se stie sigur cand urmeaza sa fie lansat in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.