Presedinte al Samsung CONDAMNAT la INCHISOARE, ce Infractiune a Comis

Un presedinte al companiei Samsung a fost condamnat la o pedeapsa de 18 luni de inchsoare cu executare, iata ce infractiune a comis acesta pentru a fi condamnat.

Presedinte Samsung CONDAMNAT INCHISOARE

Presedintele consiliului de administratie al Samsung Electronics, divizie a grupului Samsung in care sunt fabricate diverse produse pentru consumatori, a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu executare pentru incalcarea legii privind sindicatele. Lee Sang-hoon este numele presedintelui consiliului de administratie al Samsung Electronics, iar impreuna cu el alte 25 de persoane au fost condamnate pentru infractiuni similare, in legatura cu al sau caz.

Samsung trece in doar in an de zile prin doua condamnari ale unor manageri de top din cadrul grupului, in 2018 vicepresedintele consiului de administratie al grupului fiind condamnat la inchisoare pentru alte infractiuni. Procurorii din Coreea de Sud au reusit sa demonstreze ca Lee Sang-hoon, impreuna cu alte persoane, au reusit sa impiedice activitatea unor sindicate ale angajatilor grupului, ceea ce a afectate interesele angajatilor.

Presedinte al Samsung CONDAMNAT la INCHISOARE, ce Infractiune a Comis

Se pare ca sub conducerea lui Lee Sang-hoon, dar si a altor peroane, sindicatele au avut membrii monitorizati, abordati pentru a fi convinsi sa le paraseasca, si chiar anumite contracte anulate, pentru a le lasa fara bani. Procurorii au prezentat multe documente prin care au demonstrat ca oamenii din conducerea Samsung Electronics au gandit diverse tactici pentru a le afecta, sau bloca, complet activitatea facuta in beneficiul membrilor sai.

“O instanță sud-coreeană a condamnat președintele consiliului de administrație Samsung Electronics, Lee Sang-hoon, la 18 luni de închisoare pentru sabotarea activităților sindicale. Lee și aproximativ 25 de alți inculpați au fost condamnați pentru încălcarea legilor referitoare la sindicat. Procurorii au spus că directorii Samsung au folosit mai multe tactici pentru a viza activitățile sindicale, inclusiv închiderea firmelor subcontractate cu uniuni active.”

Cu doar o saptamana in urma vicepresedintele Samsung Electronics a fost condamnat intr-un caz similar la 16 luni de inchisoare cu executare, deci problemele de acolo sunt mult mai mari decat par la o prima vedere. Situatia este atat de serioasa incat s-a ajuns la condamnari insemnate pentru oameni din conducerea Samsung, iar asta arata ca indiferent de tara, cand e vorba de profit, corporatiile fac aproape orice pentru bani.

Samsung nu a comentat docamdata condamnarea presedintelui consiliului de administratie al Samsung Electronics, insa cel mai probabil o va face in viitorul apropiat, dar nu prea are ce sa faca pentru a repara situatia.

6 COMENTARII

  1. Makaroni, faci de rușine “colegii” utilizatori Samsung, la ce educație, comportament, etc. , expui, direct în “șase” cuvinte frumoase! 🙂
    PS: Încearcă și produse Apple, poate așa o să evoluezi mai repede!

  2. makaroni, apropo, nu are legătură cu Samsung, Apple, etc. , gusturile nu se discută….doar părerile, în schimb needucația ar trebui “amendată” pentru că afectează și pe restu’ !

  3. Are dreptate , nu citesti ce scrie needucatul ala .
    Srb foloseste produse Apple , il vezi evoluat , pe bune ce treaba au utilizatorii ??
    Tu esti hot daca Apple a scapat cu mari interventii de acuzatiile de furt . Bine ca in Coreea legea e lege si nu se schimba legi pentru a salva companii .