Huawei P40 Pro: OFICIAL, Data de LANSARE anuntata de CEO

Huawei P40 Pro are in mod oficial anuntata astazi lansarea de catre CEO-ul companiei, iata ce spune acesta despre noutatile care vor fi oferite pentru telefon.

Huawei P40 Pro oficial lansare

Huawei P40 Pro are dupa multe luni de asteptare facut in sfarsit un anunt oficial cu privire la momentul in care va fi lansat, si ceea ce asteptau foarte multi dintre fani urmeaza sa fie indeplinit foarte curand. CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul Huawei, Richard Yu, a anuntat ca Huawei P40 Pro va fi prezentat in mod oficial la finalul lunii martie, in cadrul unui eveniment care va avea loc in Paris, deci strategia din anii trecuti nu se va schimba.

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat cu Android 10 de catre chinezi, insa nu vor fi integrate aplicatiile si serviciile celor de la Google, ci in schimb vor fi oferite Huawei Mobile Services, adica exact ce nu vrea mai nimeni. Din pacate, cei de la Huawei nu au alta solutie pentru Huawei P40 Pro din moment ce sanctiunile din SUA nu au fost ridicate, iar colaborarea cu cei de la Google ramane in continuare imposibila, asa ca aceasta este singura solutie pentru ei.

Huawei P40 Pro: OFICIAL, Data de LANSARE anuntata de CEO

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba si un design complet nou pregatit de catre compania chinezeasca, iar asta e ceva la care ne puteam astepta pentru ca de foarte mult timp nu s-a mai facut o modificare radicala pentru serie. Chiar si asa, este de asteptat ca Huawei P40 Pro sa ramana cu unele dintre caracteristicile actuale, dar poate ca se va renunta intr-un final la decupajul stupid din ecran, iar camera principala va avea un format diferit, dar mai bun.

Huawei P40 Pro va fi mai mult ca sigur un telefon extrem de interesant, insa din pacate lipsa serviciilor si aplicatiilor Google va fi o problema extrem de mare care va conta pentru clientii care sunt interesati de el. Fara aplicatiile si serviciile Google, Huawei P40 Pro va fi doar un telefon care nu va putea fi lansat oriunde, si nu va genera vanzarile asteptate de catre companie, ceea ce desigur ca va afecta serios chinezii, dar exact asta a dorit si Trump.

Huawei P40 Pro va fi prezentat pe final de luna martie in cadrul conferintei din Paris, insa lansarea ar putea avea loc abia prin aprilie, poate si in speranta ca pana atunci vor fi ridicate sanctiunile care au fost impuse in SUA.