WhatsApp: ANUNT IMPORTANT de la Companie pentru Telefoane

WhatsApp a facut un anunt foarte important pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce este oferit chiar acum in telefoane mobile din toata lumea.

WhatsApp anunt telefoane

WhatsApp a facut un anunt foarte important pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta deoarece o schimbare uriasa pentru telefoane a fost lansata, iar acum ar fi trebuit sa ajunga la cam toata lumea. Vorbim despre faptul ca in urma cu aproximativ o saptamana cei de la WhatsApp au decis sa lanseze o functie speciala pentru aplicatie, una care permite primirea de apeluri telefonice VoIP chiar daca avem un altul deschis cu unul dintre contactele noastre.

WhatsApp a lansat in mod segmentat functia aceasta pentru aplicatia sa in intreaga lume, iar acum a publicat si primele informatii oficiale cu privire la ceea ce aduce ea, astfel ca toata lumea stie ce poate folosi in telefoane. Vorbim despre explicatii de la WhatsApp cu privire la modalitatil in care functia de apel in asteptare poate fi folosita chiar acum, insa din pacate ea nu este oferita chiar precum in cazul telefoniei mobile, ci intr-un mod diferit.

WhatsApp: ANUNT IMPORTANT de la Companie pentru Telefoane

WhatsApp nu are implementata o functionalitate identica cu cea disponibila pentru telefonia mobila din cauza modului diferit in care functioneaza apelurile VoIP, si foarte multa lume stia acest lucru de ceva vreme. Asta inseamna ca atunci cand sunteti sunati prin WhatsApp in timp ce vorbiti cu cineva prin platforma, va trebui fie sa acceptati apelul noi si sa il inchideti pe cel existent, sa sa respingeti apelul nou, fara a-l putea pune pe cel existent in asteptare.

“Dacă încearcă cineva să vă apeleze în timp ce sunteți deja într-un apel WhatsApp vocal sau video, vi se va afișa o notificare în funcție de tipul apelului primit și veți putea alege dacă doriți să răspundeți sau să respingeți apelul. Apelul aflat în desfășurare nu se va întrerupe. Încheiați și acceptați: Încheiați apelul aflat în desfășurare și acceptați apelul recepționat. Refuzați: Refuzați apelul recepționat și rămâneți în apelul aflat în desfășurare.”

WhatsApp are o functionalitate diferita in cazul apelurilor telefonice primite in timp ce unul VoIP este in desfasurare, in aceasta situatie, cel nou putand fi acceptat, in timp ce apelul deschis deja prin platforma poate fi pus in asteptare. Aceasta functionalitate pentru WhatsApp este foarte utila pentru foarte multa lume, si e bine ca s-a putut face implementarea in acest mod, deoarece nu le va fi impus oamenilor sa renunte la apelurile in desfasurare.

WhatsApp explica mai sus cum functioneaza acest sistem, astfel ca toti utilizaotiri stiu la ce sa se astepte incepand de acum daca au cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele mobile.