Huawei: PROBLEMA care se ADANCESTE si Afecteaza MAJOR Compania

Huawei are o problema foarte serioasa care se adanceste si afecteaza compania intr-o masura foarte importanta, iata ce se intampla in momentul de fata.

Huawei problema europa

Huawei este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile in momentul de fata, compania asiatica avand o gama foarte variata de modele acum la vanzare, iar asta o face un pericol pentru Apple, sau Samsung. Cei de la Huawei produc deasemenea si echipamente de telecomunicatii 5G, iar acestea sunt folosite de catre foarte multi operatori de telecomunicatii din intreaga lume, insa avantajul major pe care compania il are incepe sa dispara.

Huawei are o problema foarte mare in momentul de fata atat in SUA, cat si in alte zone de pe glob, din cauza incertitudinilor la nivel guvernamental cu privire la permisiunea oferita operatorilor de a colabora cu chinezii. In Europa cei de la Huawei au foarte multe contracte pentru echipamente 5G blocate de faptul ca guvernele din Uniunea Europeana nu au o pozitie clara si unitara cu privire la permiterea folosirii echipamentelor chinezesti de catre operatorii telecom.

Huawei: PROBLEMA care se ADANCESTE si Afecteaza MAJOR Compania

Huawei este afectata foarte mult de aceasta incertitudine din randul guvernelor tarilor europene, iar asta pentru ca operatorii de telefonie mobila se cam tem sa cumpere produsele chinezilor pentru retelele lor. Operatorii nu stiu daca guvernele tarilor in care isi desfasoara activitatea vor lua la un moment dat decizia de a interzice echipamentele 5G ale Huawei, si i-ar putea lasa cu bani cheltuiti pe produse pe care nu le mai pot folosi pentru retelele lor.

Huawei incearca din rasputeri sa convinga guvernele marilor tari din Uniunea Europeana sa ii acorde increderea de care s-a bucurat timp de atatia si atatia ani, insa SUA pune presiune foarte mare pe ele. Huawei nu va reusi sa avanseze in vanzarile de echipamente 5G pana cand nu va linisti guvernele tarilor europene, iar asta nu se va intampla prea curand, deci nu va rezolva usor problemele cu vanzarile de echipamente 5G.

Huawei nu a fost pana acum serios afectata de campania dusa impotriva sa de catre SUA in ceea ce priveste securitatea si retelele 5G, insa e foarte posibil ca 2020 sa aduca o situatie cu totul si cu totul diferita.