WhatsApp: Vestea GROZAVA la care PUTINI se Asteptau de Craciun

WhatsApp are parte de o veste grozava pentru toti utilizatorii de telefoane mobile din intreaga lume, iata ce se va intampla foarte curand pentru noi.

WhatsApp veste grozava

WhatsApp ramane cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta in ciuda faptului ca are concurenta serioasa de la Facebook Messenger, care desigur ca este detinuta tot de Facebook, deci americanii nu pierd absolut nimic. Totusi, inainte de Craciun avem parte de o veste foarte buna deoarece noul dark mode pare sa fie foarte aproape de a fi finalizat de catre cei de la WhatsApp, cu foarte putine elemente care inca trebuie pregatite.

WhatsApp are dezvaluit acest lucru de catre cel care ne-a oferit atat de multe informatii cu privire la aplicatia de mesagerie pana in momentul de fata, el fiind convins ca lansarea dark mode nu e chiar atat de departe. WhatsApp are in dezvoltare acest dark mode de foarte multa vreme, iar lansarea temei intunecate este ceva ce foarte multa lume asteapta, deci e destul de probabil ca asta sa se intample chiar foarte curand in anul 2020.

WhatsApp: Vestea GROZAVA la care PUTINI se Asteptau de Craciun

WhatsApp are, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, destul de putine elemente care inca nu au fost modificate pentru a fi compatibile cu un dark mode, ceea ce inseamna ca proesul de dezvoltare continua cu bine. Desigur ca implementarea acestui dark mode in WhatsApp se face destul de dificil, iar asta pentru ca exista foarte multe modificari de facut, insa daca utilizatorii au avut atat de multa rabdare, mai pot avea destula in continuare.

WhatsApp pare sa fi implementat acest dark mode in mod destul de egal atat in versiunea pentru iOS, cat si in cea pentru Android a aplicatiilor pentru telefoane, ceea ce este o veste foarte buna. In mod normal, WhatsApp ar trebui sa lanseze noul dark mode in acelasi timp pentru utilizatorii cu sistem de operare iOS si Android, asa ca nimeni n-ar trebui sa ramana dezamagit ca nu a primit ceva de la compania americana in 2020.

WhatsApp va face mai mult ca sigur un anunt oficial privind implementarea acestui dark mode in momentul in care el va fi 100% pregatit, asa ca nu ramane decat sa asteptam ca totul sa fie lansat pentru utilizatori.