Netflix a INGROZIT Utilizatorii cu un Trailer pentru un nou Documentar

Netflix si-a ingrozit utilizatorii din lumea intreaga cu un trailer pentru un documentar care a speriat si dezgustat foarte multa lume dupa lansare.

Netflix ingrozit oameni

Netflix a decis recent sa lanseze in platforma sa streaming video un nou documentar care nu a fost privit cu ochi buni de catre prea multa lume, si care a fost aspru criticat de si mai multa. Vorbim despre un documentar care a fost lansat in cadrul Netflix cu denumirea “Don’t F**k With Cats: Hunting an Internet Killer”, el fiind promovat puternic de catre companie in meniul principal unde sunt rulate automat trailerele pentru filme si seriale.

Netflix a ingrozit foarte multa lume cu trailerul pentru acest documentar deoarece el rula sunete cu pisici care erau chinuite de un barbat care le tortura si ucidea pentru propria placere. Documentarul in sine este unul care a speriat si suparat foarte multa lume, iar cei de la Netflix erau pregatiti pentru acest lucru, insa faptul ca l-au promovat fara vreun avertisment pentru clientii din platforma a fost ceva ce a afectat-o serios.

Netflix a INGROZIT Utilizatorii cu un Trailer pentru un nou Documentar

Netflix a primit totusi in zilele urmatoare publicarii acestui trailer foarte multe plangeri de la oamenii care nu doreau sa vada vada, sau da auda, pisici care erau torturate de un dement. Oamenii au inceput sa se planga pe retelele de socializare in legatura cu ceea ce se intample pe Netflix, iar totul pentru ca acel trailer pornea in mod automat, si continea scene care erau gandite pentru a soca oamenii, desi mlti nu ar fi dorit sa le vada vreodata.

Netflix a fost asaltata de numeroase cereri care vizua o schimbare a politicii companiei privind promovarea acestui documentar, si dupa ce suficient de multa atentie a fost acordata de catre presa, s-a facut schimbari. Netflix a decis sa nu mai promoveze acest documentar printre titlurile noi care sunt disponibile in cadrul platformei, ceea ce a mai linistit oamenii suparati deoarece nu doreau sa vada asemenea imagini cand cautau ceva.

Netflix a mai trecut anterior prin situatii in care oamenii s-au mai plans de trailerele pentru filme si seriale, insa probabil ca aceasta e prima situatie in care e vorba despre ceva pentru un documentar atat de infricosator.