Apple va Folosi SATELITI pentru o ULUITOARE Inovatie in iPhone

Apple va folosi sateliti pentru a aduce o inovatie uluitoare pentru telefoanele sale iPhone, iata ce schimbare majora a pregatit compania pentru toata lumea.

apple sateliti iphone

Apple are un nou foarte mare secret dezvaluit astazi, dupa ce s-a expus in mod public un nou plan al companiei americane de a folosi sateliti pentru a aduce o inovatie uluitoare pentru telefoanele sale iPhone.

Satelitii devin viitorul

Conform informatiilor venite acum cu privire la planul celor de la Apple, compania ar vrea sa foloseasca satelitii care se invart in jurul Pamantului pentru a le oferi telefoanelor iPhone noi functii care nu exista in vreun alt smartphone acum.

iPhone ar putea beneficia de o conexiune de internet multumita satelitilor din orbita Pamantului si nu a retelelor de telefonie mobila, ar putea avea o localizare mult mai precisa, sau ar putea comunica mai exact cu alte iDevice-uri.

“Apple Inc. are o echipă secretă care lucrează la tehnologia prin satelit pe care producătorul iPhone ar putea să o folosească pentru serviciile de internet direct pe dispozitive, ocolind rețeaua wireless.”

Aceste ar fi deocamdata informatiile privind unele dintre obiectivele proiectului in care s-a implicat compania Apple, scopul fiind de a reduce substantial, sau chiar total, dependenta de telefoanelor de retelele de telefonie mobila.

iPhone independent de retelele de telefonie mobila

Apple a gandit un plan care i-ar oferi posibilitatea de a aduce pe telefoanele iPhone conectivitate pe care retelele de telefonie mobila clasice nu o ofera in momentul de fata, ceva ce nu e usor de implementat, dar care e inovator.

Satelitii ofera acoperire mult mai buna decat retelele de telefonie mobila clasice, iar asta deoarece se invart in jurul Pamantului si acopera cam toata suprafata acestuia, chiar daca Apple nu are o retea proprie de sateliti.

Apple ar trebui sa cumpere acces la satelitii existenti pentru a-si pune acest plan in aplicare pentru telefoanele iPhone, iar totul ar trebui sa fie lansat peste 5 ani de dezvoltare, daca echipa actuala va avea intr-adevar succes.

“Producătorul de iPhone Cupertino, din California, are aproximativ o duzină de ingineri din industriile de design aerospațial, satelit și antene care lucrează la proiect cu scopul de a-și desfășura rezultatele în termen de cinci ani, au spus oamenii, care au cerut să nu fie identificați în discuția companiei interne. eforturi. Lucrările la proiect sunt încă timpurii și ar putea fi abandonate, au spus oamenii, iar direcția și utilizarea clară pentru sateliți nu au fost finalizate.”

Desigur ca intregul plan este foarte complicat, si Apple va trebui sa faca investitii foarte mari pentru a-si pune in practica ideile, insa fara a explora o asemenea schimbare uriasa, n-ar exista sansa ca ea sa fie intr-adevar facuta.

Apple are planuri foarte mari, vrea sa aduca in telefoane inovatii la care alti producatori nici nu par sa se gandeasca, insa totul este foarte complicat si dificil de pus in practica, din pacate.