Samsung GALAXY S11: Decizia RADICALA care va STRICA Telefonul

Samsung GALAXY S11 are parte de o decizie radicala care va strica telefonul care va fi pus in vanzare pentru clienti, iata ce va fi modificat in el.

Samsung GALAXY S11 decizie

Samsung GALAXY S11 are parte de o decizie radicala din partea companiei coreene Samsung, iar din pacate ea ar putea aduce si o foarte mare problema pentru toti clientii care vor sa cumpere telefonul mobil. Mai exact, se pare ca incepand cu Samsung GALAXY S11 va fi schimbata si procedura de lipire a carcasei telefonului, astfel ca aceasta va fi mult mai greu de dezlipit, ceea ce va ingreuna substantial procedurile de reparatie ale dispozitivului.

Samsung GALAXY S11 nu va mai avea folosita banda dublu adeziva pentru fixarea carcasei de ecran si a unor componente, deci va fi mult mai rigid decat sunt modelele actuale din seriile lansate de catre coreeni. Lipirea Samsung GALAXY S11 cu adeziv in loc de banda adeziva va face telefonul mult mai rezistent la apa si praf, dar il va aduce in acelasi timp si in rand cu ceea ce ofera compania Apple in materie de protectie in asemenea situatii.

Samsung GALAXY S11: Decizia RADICALA care va STRICA Telefonul

Samsung GALAXY S11 va fi mai usor de fabricat multumita acestei schimbari substantiale pentru procesul de productie, iar asta va ajuta inclusiv la reducerea dimensiunii marginilor ecranului telefoanelor. Desigur ca reducerea substantiala a usurinte cu care pote fi reparat Samsung GALAXY S11 este o problema foarte mare, iar asta deoarece telefoanele coreenilor erau cunoscute pentru usurinta cu care pot fi reparate la nevoie.

“Samsung Electronics a lărgit utilizarea adezivului pentru etanșarea plăcii superioare și a cadrului mijlociu pentru smartphone-urile sale, inclusiv modelele Galaxy S11 care urmează să fie lansate în 2020.”

Samsung GALAXY S11 va “calca” totusi pe urmele predecesorului sau, care a obtinut de la iFixIt un scor de 3 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, iar aceasta nota ar putea scadea si mai mult. E posibil ca o scadere si mai mare sa aduca si mai multe critici pentru Samsung GALAXY S11 decat pentru modelul anterior, insa acesta este un risc pe care compania Samsung si-l asuma pentru a-si putea vinde telefonul.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat in data de 18 februarie, conform celor mai recente zvonuri, confeinta de prezentare urmand a avea loc in San Francisco, si nu Barcelona, asa cum credea multa lume.

3 COMENTARII

  1. Bai-copilu-strazii mai-debitezi-mult-pe aici-toate-ineptiile??? Nu-te-ai-plictisit sa fii-un-troll-penibil, un-agarici-si o-carpa-n-cur??? Get a file-puradel! Ai-foamea-pe-tine-cat-casa!Saracie-lucie!Copil-oropsit!Daca vrei imi dai adresa-cocioabei-unde-stai-si iti-trimit eu o punguta cu hainute si mancare sa ai ce pune de Craciun pe masa cu ai tai! Imi este mila-de-copii-stazii asa ca tine-rupti-de-foame-si-nevoi,molestati-si-abuzati!Ma-doare sa-te-vad-cum te-chinui-zilnic,cum-te-umilesti-si-iti-bati-joc-de-tine-pentru-un-pumn-de-marunt! Doame ajuta!

  2. Apple face treaba asta se mult iar din acest lucru a primit notele cele mai mici pentru reparație, operațiunea fiind foarte complicata. Asta însemna că telefoanele iphone sunt stricate? Nu mai introduce lumea în eroare cu titluri cretinoide și stupide de toată jena. Da o sa fie mult mai greu de reparat însă este necesara aceasta procedura pentru a face mai mult loc înăuntru pentru componente ori baterie mai mare. Articol penibil gen Apple nu mai face nimic și a intrat în anonimat hai sa mai dau puțin în Samsung ca al ceva nu am de făcut! @hai-sictir!