TikTok a fost INTERZISA OFICIAL, PERICOLUL din Aplicatie

TikTok INTERZISA

TikTok, una dintre cele mai mari aplicatii de mesagerie din intreaga lume, a fost interzisa in mod oficial de catre Marina Statelor Unite ale Americii. Vorbim despre o interdictie care se aplica pentru TikTok in cazul angajatilor Marinei SUA care folosesc telefoane de serviciu, ei neputand folosi aplicatia.

TikTok este considerata de catre Marina SUA drept un risc pentru securitatea telefoanelor pe care e instalata, iar telefoanele angajatilor care o au nu vor putea accesa reteaua interna de informatii a institutiei. Saptamana trecuta a fost impusa aceasta interdictie a Marinei SUA, insa Armata SUA a interzis aplicatia inca din cursul lunii noiembrie.

Marina SUA nu interzice Facebook, WhatsApp, Instagram, si alte aplicatii de mesagerie/socializare, insa TikTok nu e permisa, si e prima care e supusa unei asemenea interdictii. Cu o retea de calculatoare care insumeaza 250.000 de unitati, Marina SUA are de ce sa se teama ca ea ar putea fi expusa riscurilor de securitate, astfel ca o protejeaza.

“La începutul acestei săptămâni, Marina Statelor Unite a interzis aplicația de socializare TikTok de pe dispozitivele mobile emise de guvern, spunând că populară aplicație video scurtă reprezintă o „amenințare de securitate cibernetică”.”

SUA a facut in ultimele saptamani lobby pentru a convinge lumea intreaga ca aplicatia TikTok este un risc pentru siguranta nationala a SUA, dar si a altor tari. TikTok este o aplicatie chinezeasca, care are sute de milioane de utilizatori activi, iar frica americanilor vine de la faptul ca guvernul chinez ar putea sa spioneze lumea cu ajutorul ei.

6 COMENTARII

  1. Dar Facebook, dc nu a fost interzis pana acum de catre guvernul american tinand cont de cate ori au fost expusele datele utilizatorilor?
    Prin Facebook, Instagram, WhatsApp utilizatorii nu sunt spionati?

  2. Nu ai inteles , TikTok este o amenintare pentru Facebook , Instagram si alte aplicatii de spionaj americane .
    Ce sa vezi , hotului de hot ii e frica .
    Clar trebuie redusa dependenta de sistemele de operare si aplicatiile americanilor . Sa speram ca Harmony da startul .
    TikTok este o aplicatie din China iar cei de la Facebook au incercat fara succesc sa o cumpere . Ce crezi , daca nu au reusit au inceput sa loveasca in ei , bine nu au uitat sa implementeze in Instagram din functiile aplicatie :))