iPhone XR DISTRUGE Huawei, Samsung, a fost CEL MAI BINE VANDUT Telefon in 2019

iPhone XR distruge Huawei si Samsung, fiind in 2019 cel mai bine vandut telefon mobil de pe piata, reusind sa uimeasca intreaga lume cu succesul sau.

iPhone XR DISTRUGE Huawei Samsung

iPhone XR, un telefon pe care prea putina lume l-a luat in serios, s-a dovedit a fi cel mai bine vandut telefon in 2019 in fiecare trimestru fiscal, depasind atat modelele de la Samsung, cat si de la Huawei, ceea ce nu e usor de facut. iPhone XR a fost lansat in octombrie 2018 de catre compania Apple, iar de atunci si pana acum a fost cel mai bine vandut model de telefon la nivel global, ceea ce nu e usor de realizat, indiferent despre ce telefoane vorbim.

iPhone XR a reusit sa depaseasca o hoarda de telefoane Android de clasa medie care au preturi de vanzare chiar mai mici decat al sau, iar asta e ceva cu care Apple se poate lauda, pentru ca este extrem de greu de realizat. iPhone XR a avut multe dintre noutatile seriei iPhone XS, cu unele lipsuri, dar si cu un pret care a fost cu o treime mai mic in momentul lansarii, dar la abonamente a fost vandut cu subventii substantiale, si a avut mare succes.

iPhone XR DISTRUGE Huawei, Samsung, a fost CEL MAI BINE VANDUT Telefon in 2019

iPhone XR a fost desemnat drept cel mai bine vandut telefon de catre Counterpoint, o agentie specializata pe analizarea pietelor de produse electronice, ea preluand informatii despre vanzari de la diverse companii. Avand in vedere ca niciun producator nu dezvaluie cifrele de vanzari pentru fiecare model de telefon in parte, iPhone XR este desemnat ca lider in baza unor date estimative, asa cum sunt si cele pentru vanzarile totale ale companiilor.

“Potrivit lui Counterpoint Research’s Market Pulse, iPhone XR a fost cel mai vândut model la nivel mondial în trimestrul al treilea al anului, cu o cotă de piață de 3%. De fapt, cu excepția trimestrului de lansare din septembrie 2018, iPhone XR a fost cel mai vândut model la nivel mondial în fiecare trimestru începând cu trimestrul IV 2018. XR singur a contribuit la peste un sfert din totalul vânzărilor Apple în timpul trimestrului, ceea ce îl face model de cel mai vândut pentru Apple în toate regiunile. De asemenea, Apple a ajustat prețul iPhone XR din China și alte câteva piețe, ceea ce a contribuit la menținerea cererii puternice în timpul trimestrului. IPhone 11 și-a făcut debutul în top 10 în trimestrul de lansare.”

iPhone XR reprezinta inceputul unei serii de telefoane Apple care par sa fie foarte atractive pentru oamenii care nu cumpara telefoane scumpe, ci prefera modelele de clasa medie, cu preturi bune si functii pe masura. iPhone XR a fost inceputul succesului, iar iPhone 11 va continua pe acelasi drum, reusind deja in Q3 2019 sa intre in top 10 cele mai bine vandute telefoane, chiar pe locul 5, deci va depasi modelul pe care il inlocuieste in 2019.