Huawei P40 Pro: DEZAMAGIREA URIASA Venita pe Final de an 2019

Huawei P40 Pro are parte de o dezamagire foarte mare venita pe final de an 2019, iata ce a fost anuntat in mod oficial de catre compania Huawei pentru telefon.

Huawei P40 Pro dezamagire

Huawei P40 Pro este unul dintre telefoanele cele mai asteptate pentru inceputul de an 2020, clientii care sunt interesati sa il cumpere avand si asteptari foarte mari in ceea ce priveste noutatile aduse de catre el. Zilele trecute parea sa fi fost anuntata una dintre aceste noutati importante pentru Huawei P40 Pro, adica implementarea unei baterii din grafen pentru telefon, ceva ce a fost zvonita pentru a fi integrat, insa din pacate totul e o minciuna.

Huawei P40 Pro nu va avea o baterie din grafen cand va fi lansat, iar asta desi informatia de zilele trecute a fost publicata chiar pe contul oficial al Huawei din Franta, iar de asta foarte multa lume a crezut ca totul este 100% real. Ei bine, se pare ca persoanele care se ocupa de contul Twitter al Huawei din Franta au publicat informatii dintr-unul dintre zvonurile care au aparut pe internet in legatura cu Huawei P40 Pro, ei dezmintind informatia la scurt timp.

Huawei P40 Pro: DEZAMAGIREA URIASA Venita pe Final de an 2019

Huawei P40 Pro are negata implementarea unei baterii din grafen inclusiv de catre vicepresedintele diviziei care produce telefoane pentru consumatori, Li Xiaolong afirmand pentru o publicatie din China ca bateria din grafen nu va fi folosita. Huawei P40 Pro avea in aceasta baterie din grafen una dintre cele mai asteptate noutati in randul clientilor, dar se pare ca totul va ramane doar un vis frumos si nimic mai mult, iar asta mai mult ca sigur pentru ca tehnologia in sine nu e pregatita.

Huawei P40 Pro va avea diverse alte noutati importante implementate de catre compania Huawei, dar bateriile din grafen raman pentru modele viitoare, poate chiar de la alti producatori din China. Huawei P40 Pro va veni cu o camera cu 5 senzori de imagine, diverse alte imbunatati pentru ecran si componentele interne, iar bateria sa va avea cel mai probabil o capacitate mai mare decat cea din modelul anterior, dar va fi tot din litiu-ion.

Huawei P40 Pro are totusi o alta mare problema in afara lipsei bateriei din grafen, mai exact faptul ca urmeaza sa fie lansat fara aplicatiile si serviciile de la Google, ceea ce va tine foarte multi consumatori departe de el.