Digi Mobil: CADOUL de Craciun care i-a Lasat MUTI pe Clientii Romani

Digi Mobil si-a lasat clientii muti de uimire cu un cadou surpriza de Craciun, iata ce s-a intamplat in secret, si cat de important este pentru toata lumea.

Digi Mobil cadou

Digi Mobil a facut in secret un cadou de Craciun complet neasteptat de catre toti clientii din Romania, si vorbim despre ceva ce, daca e sa fiu sincer, m-a cam surprins, mai ales ca totul a venit pe 24 decembrie. Digi Mobil a publicat pe 24 decembrie 2019 o actualizare pentru harta acoperirii 2G in Romania, si dupa cum puteti vedea mai jos, compania a reusit sa acopere noi zone vaste cu reteaua 2G pe care a inceput sa o implementeze in vara acestui an.

Digi Mobil avea acum cateva luni acoperire 2G in doar doua zone destul de mici din Romania, insa de Craciun operatorul uimeste cu dezvaluirea faptului ca acoperirea 2G din tara noastra este disponibila in zone mult mai vaste. Separat de extinderea acoperirii din judetul Arges, Digi Mobil acopera tot Bucurestiul cu reteaua sa 2G, acelasi lucru fiind valabil pentru judetul Ilfov, in timp ce zone mari din Teleorman si Giurgiu au parte deasemenea de acoperire 2G.

Digi Mobil: CADOUL de Craciun care i-a Lasat MUTI pe Clientii Romani

acoperire 2G Digi Mobil 24 decembrie 2019
Acoperirea 2G a Digi Mobil in data de 24 decembrie 2019.

Digi Mobil acopera deasemenea o portiune din judetul Calarasi cu reteaua sa 2G, dar si o zona destul de extinsa din judetul Prahova, judetul Olt benefiind deasemenea de o acoperire partiala aproape de Teleorman. Separat de asta, o zona vasta din judetul Salaj este deasemenea acoperita de reteua 2G a celor de la Digi Mobil, plus o zona destul de redusa din judetul Cluj, dar din pacate in judetul Bacau acoperirea nu pare sa fi crescut in vreun fel, pana acum.

Digi Mobil s-a miscat extrem de repede cu extinderea acoperirii 2G in Romania, sudul tarii fiind cele care a beneficiat cel mai mult de pe urma investitiilor facute de catre operatorul de telecomunicatii. Cluj si Salaj au fost deasemenea beneficiare ale primelor antene cu acoperire 2G pentru zona de nord-vest a Romaniei, iar asa Digi Mobil isi construieste incetul, cu incetul, reteaua 2G pe care a evitat sa o faca in momentul in care s-a lansat.

Digi Mobil are nevoie de reteaua 2G pentru a oferi acoperire acolo unde investitiile in 3G si 4G nu se justifica, sau nu rezolva problemele, ea aducand deasemenea si semnal mai bun in interiorul cladirilor.

5 COMENTARII

  1. Eu am renunțat la ei pentru că la 16 km de Sibiu nici măcar 4g nu au. Plus că pentru mesajele trimise în altă rețea ești tarifat. Mi-am trecut numărul în altă rețea. Și nu le-am plătit nimic nicio taxă. Pentru că mi-au spus că nu mi-am cumpărat telefon și pot face trecerea fără să plătesc despăgubiri contractuale