Samsung GALAXY S20: Telefonul SURPRIZA la care NIMENI NU se Astepta

Samsung GALAXY S20 este telefonul surpriza pe care compania Samsung l-a pregatit pentru lansare pentru clientii din intreaga lume, iata cum vor fi uluiti fanii.

Samsung GALAXY S20

Samsung GALAXY S20 este telefonul surpriza la care nimeni nu se astepta, iar asta in conditiile in care in ultimele luni au aparut foarte multe informatii in legatura cu planurile coreenilor pentru 2020. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 va ramane doar un miraj, iar asta petnru ca Samsung GALAXY S20 ar urma sa fie denumirea telefonului care va fi lansat in primavara anului viitor de catre compania coreeana pentru fanii sai.

Samsung GALAXY S20 este denumirea pe care o anunta un foarte cunoscut leaker de informatii cu privire la telefoanele Samsung care sunt lansate in intreaga lume anual, si dezvaluirea vine ca o surpriza extrem de mare. Samsung GALAXY S20 ar urma sa fie denumirea folosita in locul celei S11 deoarece, aparent, cifra 20 reprezinta un nou inceput in cultura asiatica, sau doar chinezeasca, iar cum 2020 „ne bate la usa”, decizia pare una buna.

Samsung GALAXY S20 – un nou inceput pentru telefoanele de la Samsung

Samsung GALAXY S20 n-ar fi o denumirea chiar atat de neobisnuita pentru telefon, iar asta pentru ca Huawei foloseste denumiri similare pentru telefoanele sale, deci alegerea pare sa fie una chiar destul de logica. Samsung GALAXY S20 sugereaza deasemenea faptul ca schimbarile care sunt implementate in telefon sunt foarte mari, in comparatie cu trecerea de la S10 la S11, iar daca ne gandim la camera, asta este perfect adevarat.

Samsung GALAXY S20 va genera asteptari extrem de mari pentru toti clientiii doar in baza acestei denumiri pe care compania coreeana ar putea sa o foloseasca, insa ea are cu ce sa acopere multe dintre doleantele clientilor. Este surprinzator cum isi modifica Samsung foarte mult strategia de lansare pentru telefoanele sale, iar Samsung GALAXY S20, daca e sa fiu sincer, mi se pare o alegere mult mai buna decat Samsung GALAXY S11 pentru denumirea telefonului.

Samsung GALAXY S20 va fi o adevarata lovitura pe piata pe care compania Samsung o poate da la inceput de an 2020, insa e nevoie si ca telefonul sa fie chiar atat de grozav precum isi imgineaza atat de multa lume acum.