WhatsApp: Vestea INCREDIBILA de Craciun pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp este in mijlocul unei vesti incredibile de Craciun pentru toate telefoanele mobile din intreaga lume, iata ce se va schimba pentru utilizatori.

WhatsApp craciun

WhatsApp este in centrul unei vesti grozave de Craciun pentru toti utilizatorii de telefoane, fie ca folosesc un dispozitiv cu sistem de operare iOS, sau Android, si vorbim despre ceva ce multa lume astepta de ceva vreme. Mai exact, se pare ca aplicatia WhatsApp are aproape pregatit noul dark mode pentru a fi pus in distributie pentru testare in randul celor care instaleaza si folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru Android, cel putin deocamdata.

WhatsApp ar urma sa ofere noul dark mode pentru cei care au Android 10 instalat deja pe telefoane, impreuna cu versiunea beta a aplicatiei, oamenii putand experimenta marea schimbarei pentru interfata. Vorbim despre una dintre cele mai mari schimbari de interfata care a fost facuta vreodata de catre aplicatia WhatsApp pentru telefoanele din intreaga lume, ea fiind asteptata de sute de milioane de persoane din intreaga lume de ceva vreme.

WhatsApp: Vestea INCREDIBILA de Craciun pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp a avut acest nou dark mode implementat foarte greu de catre compania americana din spatele aplicatiei de mesagerie, iar asta pentru ca interfata nu e usor de modificat, dupa cum prea bine stie toata lumea. Oamenii intreaba de luni si luni de zile cand urmeaza sa fie oferit acest dark mode, iar de cand va incepe WhatsApp sa ofere interfata in versiune beta si pana cand va fi lansata oficial vor trece destule luni de testare si verificare.

WhatsApp nu este prima aplicatie din suita celor de la Facebook care are implementat un dark mode, gigantul american oferind aceasta schimbare deja pentru Facebook Messenger inca din primavara anului 2019. WhatsApp va avea totusi un dark mode implementat inainte ca aplicatia principala a Facebook, sau cea Instagram, sa aiba integrata o asemenea interfata, deci va fi interesant de vazut cand anume va ajunge schimbarea si pentru acele aplicatii.

WhatsApp va lansa mai mult ca sigur noul dark mode la inceputul anului viitor in intreaga lume, dar pentru inceput doar in versiune beta, astfel ca ne putem astepta sa aflam si mai multe informatii despre el in urmatoarele saptamani.

1 COMENTARIU