WhatsApp: Schimbare IMPORTANTA de Craciun pentru Telefoane

WhatsApp are o schimbare foarte importanta facuta de Craciun pentru telefoane, iata ce a pregatit compania americana pentru toata lumea acum.

WhatsApp Schimbare Craciun

WhatsApp are o serie de schimbari foarte importante pentru o functie majora care este in plin proces de pregatire pentru lansare in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce foarte multa lume asteapta de ceva vreme. Functia este cea care permite stergerea mesajelor din telefoane in mod automat la o anumita perioada de timp dupa trimiterea lor, WhatsApp avand-o implementata intr-un mod foarte interesant, care aduce in sfarsit ceva ce oamenii isi doreau.

WhatsApp a schimbat denumirea acestei noi functii in Delete Messages, in trecut ea avand denumirea Disappearing Messages, iar numele nou nu e chiar atat de sugestiv, cu privire la utilitatea ei, in raport cu cel vechi. Chiar si asa, schimbarea e secondata de una mult mai importanta, iar asta deoarece WhatsApp a schimbat inclusiv modul sau de functionare, ea putand fi acum folosita inclusiv in cazul grupurilor de conversatii, nu doar in chat-urile individuale.

WhatsApp: Schimbare IMPORTANTA de Craciun pentru Telefoane

WhatsApp delete messages

WhatsApp avea initial functia gandita pentru a fi folosita doar in chat-urile individuale, insa se pare ca s-a putut face o modificare in baza careia utilizatorii pot folosi functia inclusiv in grupurile de conversatii. Doar administratorii acestor grupuri pot activa functia de stergere automata a mesajelor publicate de catre utilizatori, iar oamenii nici macar nu vor sti ce se intampla cu mesajele care pot sa dispara oricand de la o ora si pana la 1 an.

WhatsApp a implementat functia intr-una semenea mod incat utilizatorii au foarte multe optiuni de a alege cand pot disparea mesajele trimise, perioadele fiind mai multi decat in cazul celor trimise pe Snapchat, de exemplu. Chiar si asa, foarte multa lume a cerut implementarea unei asemenea functii pentru WhatsApp, iar compania a avut nevoie de foarte mult timp pentru a oferi tot ceea ce vor utilizatorii, dar intr-un final o face.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate in cursul anului 2020, poate chiar undeva prin prima parte a anului, insa deocamdata nimeni n-a aflat vreo posibila data cand ar urma sa se intample acest lucru.