iPhone 9: DOUA Modele Pregatite pentru LANSARE in 2020

iPhone 9 modele 2020

iPhone 9 ar urma sa fie lansat in doua modele diferite anul acesta de catre compania Apple, sau cel putin asta ne spune un nou zvon aparut in legatura cu telefonul pe care foarte multa lume il asteapta in momentul de fata.

iPhone 9 a fost cunoscut pana recent cu denumirea iPhone SE 2, insa aceasta din urma nu e chiar atat de potrivita din moment ce telefonul este practic o versiune actualizata a iPhone 8, si nu una a vechiului iPhone SE.

iPhone 9 ar urma sa fie tot o serie, precum cea iPhone 12 pregatita acum pentru lansare de catre cei din Cupertino, iar conform zvonurilor din ultimele luni, nu mai putin de 6 modele ar putea fi puse in vanzare in 2020.

iPhone 9 nu a fost vreodata vazut de catre clientii companiei Apple ca un model de telefon care sa poata fi vandut in mai multe modele, dar n-ar fi exclus ca o versiune 5G a sa sa fie pregatita de catre cei din Cupertino acum.

iPhone 9 nu prea ar trebui sa fie lansat in doua modele diferite decat daca o versiune 5G va aparea pe final de an, dupa lansarea seriei iPhone 12, si va avea suport pentru tehnologia 5G inclus de catre cei de la Apple pentru clienti.

iPhone 9 urmeaza sa fie prezentat de catre cei de la Apple undeva prin luna martie, conform celor mai recente zvonuri, iar pretul sau de vanzare ar trebui sa fie unui nu foarte diferit de cel al iPhone SE cand a fost lansat de Apple.