iPhone 9 Reinvie, iata Cand va fi Lansat de catre Compania Apple

iPhone 9 reinvie, compania Apple avand planuri foarte mari pentru lansarea telefonului pe care nimeni nu credea ca il va mai vedea vreodata in magazine.

iPhone 9 Reinvie Lansat Apple

iPhone 9, telefonul pe care multa lume credea ca Apple il va lansa in 2017 a aparut de fapt pe piata cu denumirea iPhone XR, insa se pare ca Apple nu renunta la acest branding pentru telefoanele sale care sunt atat de populare. Conform unor analisti, cei de la Apple intentioneaza sa puna in vanzare iPhone 9 in cursul anului viitor pentru clientii din lumea intreaga, iar denumirea ar urma sa fie folosita in locul celei iPhone SE 2, ceea ce e logic.

iPhone SE 2 era anuntat ca fiind un iPhone 8 care are un design usor modificat, si tot hardware vechi, astfel ca alegerea denumirii iPhone 9 pentru acest dispozitive pare a fi mult mai logica, deci sansele ca zvonul sa fie real sunt mari. Apple nu a mai folosit denumirea iPhone 9 pentru vreun telefon pe care l-a pus in vanzare pentru clientii din lumea intreaga, deci folosirea sa pentru un telefon din categoria iPhone SE e normala.

iPhone 9 Reinvie si poate fi Lansat de catre Compania Apple

iPhone 9 schita
Schita de productie pentru iPhone 9.

iPhone 9 ar urma sa aiba mai toate componentele iPhone 8, exceptie facand procesorul, care va fi unul A13, folosit inclusiv in telefoanele din seria iPhone 11, deci macar aici Apple nu face rabat la calitate si nu refoloseste componente vechi. iPhone 9 nu a avut noutati importante anuntate de catre zvonurile aparute pana acum, ci doar unele mici schimari in comparatie cu iPhone 8, al carui clona este, si pe care ar urma sa il inlocuiasca pe piata.

iPhone 9 ar trebui sa fie totusi vandut la un pret mult mai mic decat cel cerut in momentul de fata pentru iPhone 8, sau oricare dintre modelele care fac parte din aceeasi categorie de telefoane pe care cei de la Apple le vand la nivel global. iPhone 9, conform zvonurilor cele mai recente, ar urma sa fie pus in vanzare in primavara anului viitor, mai mult ca sigur prin martie, insa vom afla mai multe despre asta in cursul lunilor urmatoare.