CES 2020: Intel Prezinta Laptop-ul Pliabil pe care Merita sa-l Cumperi

Intel este prezenta la CES 2020, iar in cadrul acestei conventii internationale compania americana a dezvaluit un laptop cu ecran OLED pliabil, ca un competitor pentru ThinkPad X1 Fold, anuntat de catre cei de la Lenovo.

Intel a gandit totusi ceva care arata mult mai bine decat creatia Lenovo, avand un design mult mai atractiv, fiind si mult mai subtire, in aparenta, iar ecranul OLED are deasemenea o diagonala mult mai mare.

Intel a prezentat un concept de laptop pliabil care are o diagonala de 17.3 inch, o diferenta uriasa fata de Lenovo ThinkPad X1 Fold, care are un ecran cu diagonala de doar 13 inch, deci este mult mai greu de folosit de utilizatori.

Intel si Lenovo au prezentat laptop-uri care ruleaza sistemul de operare Windows 10 intr-o versiune optimizata pentru ecranele tactile, iar solutia lor pare a fi una cu mult mai buna decat cea propusa de catre Lenovo.

Intel nu va lansa acest laptop ca un produs propriu pentru clienti, ci intentioneaza sa colaboreze cu unii parteneri actuali pentru ca ei sa foloseasca tehnologiile sale pentru a lansa laptop-uri pliabile cu ecrane atat de mari.

Intel are o strategie diferita fata de cea a Lenovo, insa ramane de vazut cam cate companii vor fi dispuse sa licentieze aceste tehnologii de la compania americana, si cat ar urma sa coste in final aceste laptop-uri pliabile.