iPhone 9: Noul Design Prezentat in EXCLUSIVITATE (VIDEO)

iPhone 9 are in exclusivitate prezentat noul design pe care compania Apple il va folosi pentru noul sau dispozitiv, iar in clipul video de mai sus avem si o reprezentare grafica, nu prea grozava, pentru ceea ce va fi oferit.

Ni s-a spus in repetate randuri ca iPhone 9 va semana extrem de bine cu iPhone 8, iar clipul video de mai sus confirma fara dubiu acest lucru, daca mai avea cineva nevoie de vreo confirmare a faptului ca design-ul va fi unul vechi.

iPhone 9 va avea acelasi ecran de 4.7 inch din iPhone 8, aceleasi margini groase pentru ecran in partile superioara/inferioara, dar si acelasi buton Home cu Touch ID, deci nu se schimba absolut nimic la aspectul sau general.

iPhone 9 va avea totusi noul chip A13 din seria iPhone 11, dar aparent si camera folosita in modelul cel mai ietin din serie, deci ar trebui sa faca si poze foarte bune pentru utilizatori, sau cel putin asta ne spune acest zvon.

iPhone 9 nu va fi un telefon spectaculos, asa cum spera foarte multa lume, ci din contra, va fi un telefon vechi cu unele componente noi, dar va fi perfect pentru cei care inca mai vor butoane home si design-uri invechite.

6 COMENTARII

  1. De ce “noul design” daca e un design vechi ? Sau – nu a existat un alt iPhone 9 cu alt design , pt ca asta fie “nou” . Eroare logica oricum ai privi-o.

  2. daca tot face acest model de 4,7 inch, trebuia sa se faca si unul de 5,5 inch. sigur in rromania acest model va fi la un pret de 2500 lei