Oracle Romania. Angajat CONCEDIAT dupa ce i-a VANDUT Laptop-urile pe OLX

Oracle Romania si-a concediat un manager pentru ca i-ar fi furat laptop-urile si le-ar fi vandut pe OLX, iata ce sustine acesta in fata acuzatiilor aduse.

Oracle Romania CONCEDIAT manager furt

Oracle Romania este in plin proces cu unul dintre fostii sai manageri pe care i-a obligat sa isi dea demisia pentru ca i-ar fi furat zeci de laptop-uri pe care le-a vandut pe OLX, si-a luat o vacanta in Turcia pe banii firmei, si a facut alte achizitii. In martie 2019 fostul manager a fost obligat sa isi dea demisia dupa ce Oracle Romania a descoperit pe OLX la vanzare laptop-uri comandate prin acesta de companie si aparent sustrase din sediul ei.

Oracle Romania sustine ca managerul sau s-ar fi logat de pe un laptop cu un cont al unei subalterne de pe care a initiat o comanda pentru cateva zeci de echipamente, pe banii companiei. De pe acelasi laptop s-a logat apoi in contul sau si a aprobat acea comanda, ceea ce sugereaza ca fie e foarte prost, fie e o minciuna, pentru ca imi vine greu sa cred ca un manager al Oracle Romania nu stie de existenta logurilor pentru accesarea conturilor, sau poate ca e rea vointa la mijloc.

Oracle Romania. Angajat CONCEDIAT dupa ce i-a VANDUT Laptop-urile pe OLX

Oracle Romania sustine ca 31 dintre echipamentele comandate de catre managerul sau au fost preluate de catre acesta de la firma de curierat prin care au fost trimise comenzile, iar unele au fost sustrase cu masina lui personala. Separat de el, Oracle Romania sustine ca si alte persoane au folosit cardul lui de acces pentru a sustrage alte echipamente din companie, insa avocatul fostului manager sustine ca acestea au fost returnate de el.

Oracle Romania sustine si ca dupa ce l-a obligat pe angajat sa isi dea demisia, el si-ar fi cumparat o vacanta in Turcia cu cardul firmei, si ar fi facut alte achizitii de valoare mare. Avocatul angajatului sustine ca aceasta a fost fortat sa demisioneze din cauza unei boli de care sufera, ca totul s-a facut intr-o sedinta interna incare acesta a fost luat prin surprindere de acuzatii si modul in care a fost tratat, si ca el devenise un angajat incomod, iar de aceea a fost dat afara.

Oracle Romania nu e tocmai o companie mica, iar daca vine cu acuzatii de furt, probabil are si dovezi in spate, mai ales ca e o fapta penala grava, avand in vedere numarul mare de echipamente care ar fi fost sustrase, dar deocamdata procesul pentru concedierea fortata e inca in desfasurare.

1 COMENTARIU