Guvernul Romaniei: Website-ul de 12 MILIOANE de Euro care NU Functioneaza

guvern website 12 milioane euro

Guvernul Romaniei a platit 12 milioane de euro pentru crearea unuia dintre cele mai scumpe website-uri din lume care momentan nu functioneaza, conform lui Clotilde Armand, care urmeaza sa fie condidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti.

Conform acesteia, Guvernul Romaniei a cheltuit 12 milioane de euro pentru un website care are numele de domeniu portaleromania.ro, iar in el ar fi trebuit sa existe informatii despre 3188 de localitati din Romania.

In momentul de fata portalul nu are nici macar alocat vreun server, numele de domeniu neputand fi rezolvat, deci nu e atasat de ceva, iar tot conform membrului USR, Guvernul Romaniei ar fi platit 800.000 de LEi pentru mentenanta sa in ultimii 5 ani.

Guvernul Romaniei are foarte multe proiecte in dezvoltare, in special pe parte IT, insa cat de reala e suma de 12 milioane de euro mentionata de catre Clotilde Armand e greu de spus deocamdata, dar poate vor veni si clarificari.

Proiectul portalului a fost initiatl in 2010, iar el a functionat timp de cativa ani, insa in 2017 a fost indisponibil pentru prima oara pentru o perioada lunga de timp, iar din 2018 problemele au continuat cu el.

Atunci Ministru Comunicatiilor spunea ca lumea nu e interesata de el, probabil pentru ca nu a fost promovat corespunzator, dar chiar si asa, 12 milioane de euro au fost investiti intr-o idee buna, care a disparut.

Digitalizarea servicilor publice = ERR_NAME_NOT_RESOLVEDwww.portaleromania.ro – cel mai scump website nefuncțional din…

Publicată de Clotilde Armand pe Sâmbătă, 11 ianuarie 2020