Samsung GALAXY S20 NU va Avea Noua Camera de 108 Megapixeli

Samsung GALAXY S20 nu va avea noua camera de 108 megapixeli pe care toata lumea o asteapta, iata in ce modele va fi ea totusi inclusa in noua serie.

Samsung GALAXY S20 108 Megapixeli

Samsung GALAXY S20 nu va avea integrata noua camera de 108 megapixeli pe care compania Samsung a creat-o special pentru noua serie de telefoane dupa ce a testat-o timp de un an pe telefoanele Xiaomi. Desi ea este unul dintre punctele forte care au fost anuntate cu zvonurile privind Samsung GALAXY S20, se pare ca doar unul dintre modelele pe care compania Samsung le va lansa va avea aceasta noua camera foarte puternica integrata.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi singurul model din serie care va folosi acest nou senzor de imagine de 108 megapixeli, in timp ce restul modelelor vor avea doar senzor de imagine de 12 megapixeli integrat. Practic Samsung GALAXY S20 si Samsung GALAXY S20 Plus vor avea acest senzor de 12 megapixeli, in timp ce Samsung GALAXY S20 Ultra il va avea pe cel de 108, iar asta probabil pentru ca e mai scump, si poate pentru ca are nevoie de spatiu mai mare in carcasa.

Samsung GALAXY S20 NU va Avea Noua Camera de 108 Megapixeli

Samsung GALAXY S20 va folosi un nou senzor de imagine de 12 megapixeli, a carui dimensiune este de 1.8μm, un avans tehnologic mare fiind deasemenea facut pentru a-l implementa in acasta serie. Acest senzor de imagine aduce un salt de la 1.4μm la 1.8μm, ceea ce va imbunatati calitatea imaginilor si filmelor facute de utilizatori cu Samsung GALAXY S20 atat pe timpul zile, insa in special in conditii de luminozitate scazuta.

Samsung GALAXY S20 va dezamagi destul de multi oameni cu aceasta separare a senzorilor de imagine care sunt folositi in cele trei modele, dar era de asteptat ca acest lucru sa se intample. Samsung GALAXY S20 Ultra va fi modelul de top din serie, va avea specificatiile cele mai bune, si va costa cel mai mult, in timp ce modelele celelalte vor fi mai ieftine, deci unii dintre fani probabil ca se gandeau la ceea ce este anuntat acum.

Samsung GALAXY S20 va fi lansat pe 11 februarie intr-un eveniment care va fi organizat in San Francisco de catre cei de la Samsung, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, cel mai devreme.