Samsung GALAXY S20: Anuntul Presedintelui Samsung despre Telefon

Samsung GALAXY S20 a avut la CES 2020 un anunt foarte important facut de catre presedintele companiei Samsung, iata ce a declarat acesta despre telefon.

Samsung GALAXY S20 presedinte

Samsung GALAXY S20 a fost la CES 2020 in centrul atentiei pentru o scurta perioada de timp in cadrul unei intalniri private pe care presedintele companiei Samsung a avut-o cu unii dintre partenerii ei. Samsung le-a prezentat acestora noi modele de telefoane pe care inca nu le-a lansat, plus prototipuri ale unora care aduc o serie de inovatii importante pentru consumatori, insa se pare ca si denumirea Samsung GALAXY S20 a fost confirmata.

Samsung GALAXY S20 ar fi fost denumirea folosita de catre presedintele Samsung pentru a identifica noua serie de telefoane care este pregatita pentru lansare globala in data de 11 februarie de catre Samsung. Desi foarte multi dintre fanii companiei se asteptau ca Samsung GALAXY S11 sa fie denumirea care va fi folosita pentru ea, se pare ca Samsung GALAXY S20 va fi denumirea finala, ea semnificand “un nou inceput” pentru seria de telefoane.

Samsung GALAXY S20: Anuntul Presedintelui Samsung despre Telefon

Samsung GALAXY S20 va fi o serie de trei telefoane, exact precum cea Samsung GALAXY S10, doar ca denumirile care vor fi folosite pentru ea vor fi diferite fata de cele existente in momentul de fata. Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra vor fi modelele puse in vanzare, primul fiind cel mai ieftin dintre toate, si un inlocuitor pentru Samsung GALAXY S10e, ceea ce ar putea genera confuzie pentru unii clienti.

 

Samsung GALAXY S20 nu a fost prezentat pentru partenerii coreenilor in cadrul CES 2020, ceea ce desigur ca e perfect normal, insa mai toata lumea stie deja cum va arata urmatoarea serie de telefoane ale coreenilor. Stim deja care este design-ul pe care acestea il vor avea, stim deja foarte multe dintre noutatile hardware care vor fi oferite pentru Samsung GALAXY S20, iar ceea ce a ramas un secret este pretul la care vor fi vandute dispozitivele in final.

Samsung GALAXY S20 are prezentarea programata pentru data de 11 februarie, insa deocamdata nu se stie si cand ar urma sa aiba loc si punerea in vanzare, dar e de asteptat ca acest lucru sa se intample prin martie.