eMAG: Samsung GALAXY S10 REDUS cu 1300 LEI pe 13 Ianuarie

eMAG. Samsung GALAXY S10 este redus cu pana la 1300 de LEI pe 13 ianuarie, profita acum de cele mai bune oferte pentru telefoanele disponibile in magazinul online.

eMAG Samsung GALAXY S10 REDUS 13 ianuarie

eMAG. Samsung GALAXY S10 are noi reduceri la cel mai mare magazin online din tara, iar asta in conditiile in care telefoanele au fost lansate de ceva vreme, dar in aceasta pagina le gasiti la preturi mai mici cu pana la 1300 de LEI. Cei de la eMAG au reduceri foarte bune pentru Samsung GALAXY S10 de ceva vreme, insa de Craciun ele sunt incluse in restul promotiilor care exista in magaiznul online.

eMAG. In momentul de fata aproape toate modelele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10 sunt listate cu reduceri in cadrul magazinului online, iar asta in conditiile in care exista concurenta foarte mare. Stiti prea bine ca seria de telefoane Samsung GALAXY S10 a fost lansata in modele care au minim 128 GB spatiu de stocare, si preturi destul de mari in Romania, dar cei de la eMAG au reduceri surprinzator de bune de care oricine ar trebui sa profite dupa Black Friday 2019.

eMAG: Samsung GALAXY S10 REDUS cu 1300 LEI pe 13 Ianuarie

eMAG. Spre deosebire de modelele lansate in cursul anului trecut, reducerile pentru Samsung GALAXY S10 sunt surprinzatori de mari dupa Black Friday 2019, iar acest lucru este perfect normal pentru un eveniment de acest gen. In aceasta pagina sunt listate toate modelele Samsung GALAXY S10 care beneficiaza de reduceri nesperat de bune la eMAG, iar daca sunteti interesati de telefoane, atunci pana in toamna nu veti gasi oferte mai bune in momentul de fata.

eMAG. Ofertele la telefoanele Samsung GALAXY S10 ne arata cat de mare este dorinta celor de la Samsung sa le ofere inclusiv clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de preturi foarte bune pentru telefoane. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 nu a fost lansata initial cu reduceri, sau cadouri, la fel de bune precum in alte tari, iar la eMAG se “recupereaza” diferentele fata de alte tari cu reduceri noi oferite pentru clientii din Romania.

eMAG. E foarte posibil ca reducerile disponibile acum pentru seria Samsung GALAXY S10 sa fie disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati rapid de ele.