Huawei: ATAC NEASTEPTAT pentru SUA de la un ALIAT IMPORTANT

Huawei este ajutata de un aliat foarte important al SUA care lanseaza un atac total neasteptat impotriva americanilor, iata ce a fost anuntat.

Huawei sua atac

Huawei are parte de un ajutor complet neasteptat de la un aliat extrem de important al SUA, si totul vine ca o adevarat surpriza in contextul politic global actual, iar asta desigur ca e o veste foarte buna pentru chinezi. Conform sefului MI5, serviciul intern de informatii al Marii Britanii, schimbul de informatii secrete cu SUA nu va fi pus in pericol de eventuala permitere a celor de la Huawei sa furnizeze echipamente pentru retelele 5G din tara.

Huawei este in pericol de a fi interzisa in Marea Britanie pentru furnizarea de echipamentele 5G, SUA cerand asta de foarte mult timp si amenintandu-si aliatul cu refuzul de a mai impartasi informatii secrete importante. Acum se pare ca MI5 nu se teme de o asemenea posibilitate, desi MI6 spusese ca Huawei ar trebui sa aiba echipamentele interzise, dar iata ca lucrurile se mai si schimba, probabil din orgoliul britanilor de a arata ca-si pot securiza informatiile.

Huawei: ATAC NEASTEPTAT pentru SUA de la un ALIAT IMPORTANT

Huawei are parte de aceasta veste buna de la seful MI5, Andrew Parker, iar afirmatiile sale vin in contextul in care o delegatie a SUA se afla in Marea Britanie in aceasta perioada pentru a cere interzicerea chinezilor. Primul-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, dadea de inteles acum cateva saptamani ca i-ar putea face pe plac lui Donald Trump si ar putea bloca posibilitatea celor de la Huawei de a furniza echipamente 5G pentru retelele locale.

“Șeful MI5 a spus că este încrezător că partajarea informațiilor din SUA cu Marea Britanie nu va fi periclitată dacă Marea Britanie va folosi tehnologia Huawei în viitoarele rețele de telefonie mobilă 5G. ndrew Parker a declarat că „nu are niciun motiv astăzi să creadă că” parteneriatul de informații de lungă durată va fi afectat – în ciuda intensificării lobby-urilor americane împotriva utilizării companiei chineze într-o componentă critică a infrastructurii naționale.”

Huawei nu va avea totusi parte de ajutorul sefilor agentiilor de informatii din Marea Britanie daca Boris Johnson va alege sa ii faca pe plac lui Donald Trump, ceea ce desigur ca este si normal. Deocamdata situatia celor de la Huawei in Marea Britanie este complet incerta, si activitatea lor ar putea fi blocata in orice moment acolo, dar in ianuarie ar trebui sa fie luata si o decizie cu privire la viitorul lor in aceasta foarte importanta tara europeana.

Huawei n-a reusit sa convinga prea multe tari din Europa ca echipamentele sale de telecomunicatii 5G ar trebui sa fie permise, insa deocamdata niciuna nu a interzis in mod direct produsele sale.