iPhone 12: Vestea PROASTA Privind Lansarea cu 5G Integrat

iPhone 12 are parte de o prima veste foarte proasta in ceea ce priveste implementarea 5G, iata care sunt planurile Apple pentru a ne oferi tehnologia.

iphone 12 5g veste

iPhone 12 va fi lansat anul acesta cu conectivitate 5G integrata, insa din pacate cei de la Apple vor face lucrurile tot asa cum vor ei, lasand clientii fara exact ceea ce isi doresc mai mult, performante si compatibilitate. Conform unor noi informatii aparute astazi, cei de la Apple vor oferi suport pentru retelele 5G mmWave, cele cu vitezele cele mai mari, doar in cateva tari in care vor lansa iPhone 12, restul urmand a astepta modelele din 2021.

iPhone 12 ar urma sa aiba suport pentru retelele 5G mmWave doar in SUA, Canada, aponia, Coreea de Sud si Marea Britanie, in timp ce in altele compatibilitatea ar urma sa fie dezactivata de catre Apple. In restul tarilor va fi oferit suport pentru retelele 5G sub 6 GHz, care ofera viteze de transfer mai proaste, iar in tarile unde retelele 5G nu exista, sau au acoperire mica, suportul 5G va fi dezactivat complet de catre Apple.

iPhone 12: Vestea PROASTA Privind Lansarea cu 5G Integrat

iPhone 12 va avea aceasta decizie de productie impusa de catre Apple pentru ca preturile de productie sa fie mai mici pentru modelele unde nu este oferit suportul 5G mmWave, dar toti clientii vor plati acelasi pret. Deci Apple va cere aceeasi bani pe telefoanele iPhone 12 care au suport 5G mmWave, sau nu au acest suport deloc, si desigur ca multi s-au obisnuit deja cu aceasta foame de profit a Apple, care isi bate joc de clienti fara rusine.

“Kuo said iPhone models with mmWave would be available in five markets, including the United States, Canada, Japan, Korea, and the United Kingdom, adding that Apple may disable 5G functionality in countries that do not offer 5G service or have a shallow 5G penetration rate to reduce production costs.”

iPhone 12 va avea suport 5G integrat in toate modelele care vor fi lansate in 2020, iar seria va fi lansata in luna septembrie a acestui an, asa cum se astepta deja toata lumea, deci aici nu vor fi surprize. Apple va folosi un modem Qualdomm pentru suportul 5G in seria iPhone 12, insa desigur ca limitarea compatibilitatii la tipul de retea dintr-o tara in momentul lansarii este o decizie stupida, si sper ca limitarea sa nu fie una hardware.

iPhone 12 va fi prezentat in septembrie 2020 si lansat la 9 – 10 zile dupa prezentare, asa cum se intampla in fiecare an cu fiecare serie noua de telefoane de la compania Apple.