iPhone 12 va veni cu o SCHIMBARE la care NU mai SPERAU Fanii Apple

iPhone 12 va veni cu o schimbare foarte importanta la care nu mai sperau foarte multi dintre fanii companiei Apple, iata ce urmeaza sa fie oferit.

iPhone 12 modificare

iPhone 12 va fi lansat cu o schimbare la care nu mai sperau fanii companiei Apple dupa ani si ani de zile in care americanii n-au mai prea pus accent pe asemenea noutati pentru telefoanele lor, din pacate. Vorbesc despre faptul ca iPhone 12 urmeaza sa fie mai subtire decat iPhone 11, iar asta multumita unor noi componente pe care compania Apple intentioneaza sa le foloseasca in noua serie de telefoane care va fi lansata in toamna anului 2020.

iPhone 12 a avut informatia privind reducerea grosimii anuntata in momentul in care s-a dezvaluit faptul ca un nou tip de ecran este pregatit pentru a fi integrat in telefon, iar multumita lui s-ar putea reduce si grosimea. Apple a crescut si redus alternativ grosimile telefoanelor sale in ultimii ani, insa niciun telefon din seria X/11 nu a fost pus in vanzare cu grosimi foarte reduse, in ciuda faptului ca au camere ce ies in afara carcaselor, dar poate ca iPhone 12 va schimba asta.

iPhone 12 va veni cu o SCHIMBARE la care NU mai SPERAU Fanii Apple

iPhone 12 va avea atat de multe schimbari implementate de catre cei de la Apple incat reducerea grosimii mai mult ca sigur nu va fi ceva ce va si scos in evidenta de catre americani cand produsul va fi pus in vanzare. Desigur ca modificarea va conta pentru foarte multi dintre clienti, mai ales daca vom vorbim despre o diferenta substantiala in iPhone 12 fata de seria iPhone 11, dar deocamdata nu prea exista detalii clare cu privire la ceea ce se va intampla.

iPhone 12 mai subtire e posibil si pentru ca lungimea telefonului va fi crescuta pentru a acomoda un ecran de 6.7 inch in versiunea Pro Max, si poate un ecran mai mare inclusiv in versiunea standard. Mai multe detalii despre iPhone 12 vom afla in urmatoarele luni pe masura ce vor aparea pe internet si primele schite ale dispozitivelor, asa ca vestile bune vor continua sa vina in perioada care ne desparte de prezentarea telefoanelor.

9 COMENTARII

  1. Sper sa fie mai usor , mai subtire , patratos ca iphone 5 si sa nu mai exagereze atat cu pretul sa nu coste un iphone 12 cat un macbook pro

  2. Normal ca e acelasi. Toata lumea stie, nu mai e un secret. Unul este contul (SRB) de pe care ii jigneste pe ceilalti, celalalt cont (SB) este cel de pe care se lauda singur sau isi sustine apararea raspunzandu-si singur la comentarii.
    Omul are probleme, trebuie lasat in pace.