Camera din Samsung GALAXY S20 are SPECIFICATIILE Dezvaluite

Camera care va fi folosita in seria de telefoane Samsung GALAXY S20 are in sfarsit dezvaluite specificatiile tehnice finale pentru fiecare model in parte.

Camera Samsung GALAXY S20

Camera folosita in fiecare model al Samsung GALAXY S20 are specificatiile dezvaluite astazi de catre un foarte cunoscut leaker de informatii cu privire la produsele companiei coreene, iar mai jos puteti vedea toate detaliile. Asa cum era de asteptat, seria Samsung GALAXY S20 va avea diferentiate specificatiile pentru camere in functie de modelul vandut, astfel ca unele vor avea specificatii mai bune, in timp ce altele vor avea specificatii mai proaste.

Samsung GALAXY S20 va fi modelul cel mai ieftin din serie, urmand a-l inlocui pe cel Samsung GALAXY S11E, iar pentru el este pregatita o camera cu senzori de 12 megapixeli, 64 megapixeli si 12 megapixeli. Samsung GALAXY S20 Plus va avea o camera aproape identica, diferenta fiind data de includerea unui senzor de imagine ToF, pentru inregistrarea de poze bune cu efect de adancime, acesta devenind noua “moda” pentru telefoane premium.

Camera din Samsung GALAXY S20 are SPECIFICATIILE Dezvaluite

Samsung GALAXY S20 Ultra este modelul de top, iar pentru el va fi folosita o camera principala care are senzori de imagine de 108 megapixeli, 48 megapixeli, 12 megapixeli, si un senzor ToF. Puteti vedea ca doar in acest model de top din serie va fi inclus acel senzor de imagine de 108 megapixeli, deci visele multor fani vor fi spulberate, insa un zvon aparut acum cateva saptamani sugera ca acest lucru urmeaza sa se inample.

Alegerea de a diferentia in acest mod telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 va fi cu siguranta criticata de foarte multi oameni care sperau ca vor vedea si in modelele mai ieftine acel senzor de imagine foarte mare. Pe de alta parte, folosirea sa in telfeoane implica s costuri foarte mari pe care coreenii vor sa le evite in modelele care nu aduc profit suficient de mare, astfel ca in final lumea va avea parte de o dezamagire foarte mare.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat in data de 11 februarie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, insa momentan nu sunt cunoscute date clare privind planurile coreenilor.