VIDEO: O Tanara din Romania si-a Transmis MOARTEA LIVE pe Facebook

O tanara din Romania si-a transmis moartea live pe Facebook, ea decedand intr-un foarte grav accident de masina care a avut loc in judetul Dolj duminica.

O tanara din judetul Dolj si-a transmis moartea live pe Facebook, ea aflandu-se intr-o masina care a fost implicata intr-un grav accident rutier, in automobil aflandu-se si alte trei persoane care au fost grav ranite.

In clipul video de mai sus puteti vedea transmisiunea facuta de catre una dintre tinerele implicate in accident, cealalta tanara aflata in masina fiind deasemenea intr-o transmisiune live pe Facebook cand a avut loc accidentul.

Ambele tinere erau in direct speriate pe Facebook, iar cea din clipul de mai sus il roaga pe sofer sa conduca normal chiar inainte ca masina sa se loveasca de un stalp de electricitate, ea fiind singura care a decedat, celelalte persoane fiind grav ranite.

video tanara accident live facebook

Acesta nu este primul accident de masina din Romania care este transmis live pe Facebook de catre sofer, sau pasagerii automobolilul, si cu siguranta nu va fi ultimul pe care il vom putea vedea inregistrat in direct.

“Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ. Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.”