Xiaomi Prezinta Telefonul INCREDIBIL care va SCHIMBA Industria (VIDEO)

Xiaomi Redmi K30 5G este un nou model de telefon extraordinar pe care compania chinezeasca l-a prezentat in clipul video de mai sus pentru lumea intreaga, si el vine cu o premiera la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Xiaomi Redmi K30 5G este primul telefon din istoria omenirii care are un ecran al carui rata de refresh este de 144 Hz, superioara celei de 120 Hz folosita deja in destul de multe modele de telefoane comerciale de pe piata.

Xiaomi a realizat in clipul video de mai sus si o comparatie intre rata de refresh de 144 Hz si cele de 120 Hz si 60 Hz pentru a ne arata cat de mari sunt diferentele in ceea ce priveste redarea imaginilor pentru utilizatori.

Xiaomi Redmi K30 5G va duce experienta de utilizare a telefoanelor mobile Android la un cu totul alt nivel multumita acestui nou tip de ecran, iar de asta se vor putea bucura foarte multi oameni de pe glob dupa lansare.

Xiaomi aduce practic in telefoanele mobile o rata de refresh care pana acum a fost oferita doar pentru ecranele de gaming pentru calculatoare, deci vorbim despre un salt urias facut pentru felul in care oamenii vor folosi telefoanele.